Godnatt

Jag har skitont i halsen. När jag sväljer så vill jag bara gråta. Och det går även ut i öronen känns det som. Sen är jag trött i huvudet, har ont i det också. Men jag är för pigg för att sova. Vill hitta på nåt kul men ändå bara sjunka ner på kudden. Fast jag kommer aldrig kunna somna. Vad gnälligt det var här då?! Herregud :) Nu ska jag inte vara sån.

Sen undrar jag hur tusaaaan man skriver intressant om sig själv på typ 1½ a4? Seriöst. Jag har skrivit skitmycket om mig själv men har ändå bara en halv sida. Är jag ung och oerfaren eller är jag en tråkig människa? Snyft.

Jaja. Kollade ni på Bonde söker fru? Är det inte lite konstigt att man ställer upp i det när man är 21? Liksom, man kan ju försöka träffa killar genom vänner eller krogen eller gymmet eller vad som helst? Fast det är klart, kanske inte finns så mycket heta killar på landet? Men jo, klart det finns. Jag hade typ svimmat om jag träffade en kille nu och han bara "Jag är 21 och jag var med i Bonde söker fru förra året". FRU? Hallå. I TV? Hallå? Tur att man har sitt på det torra för snart har ju alla singlar varit med i Singelmammorna, Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Frusna män söker kärlek och snart: Kaka söker Maka. Jag kunde vara programledaren. Faktiskt. Skriv en kommentar om du vill vara med?

Idag har jag varit i Örebro och på Marieberg med Daniel. Köpte endast en inpackning eftersom jag tänkte vara ekonomisk. Snart blir det iaf jobb och då ska jag spendera igen. JOHO! :D

Nu ska jag inte babbla mer för det här inlägget blev väldigt...konstigt. Godnatt :) PUSS!


Kommentarer
Postat av: Majbritt

KAKA SÖKER MAKA? hahahahahah. Nej men fyfan. du har faktiskt rätt. Är man 40 och singel, fiine. men 21? haha herregud.

2008-10-16 @ 14:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0