Engelsmän är galna

Aj aj vad ont jag har i armarna/bröstmusklerna och ljumskarna från militärträningen, haha.
Idag var jag och Matilda i stan för att kika runt i affärer. Gud vad snygga klänningar det finns på Top Shop nu!
Blondinbella-klänningar fast ännu snyggare. Dock hittade jag inte rosettklänningen jag provat förut, suck.
Efter lite affärkikande utan att köpa något fikade vi på Nero. Och jag skämde ut mig fast jag inte gjorde nåt fel, hehe.

När Matilda åkte iväg för att jobba gick jag lite runder (!!!) själv. Gick bland annat in i en stor leksaksaffär för att se om jag kunde hitta nåt åt Cosmo som fyller snart. Blev attackerad av personalen som sköt "luftbomber" och leksaksplan på mig. En kille skjöt massa luft från nån stor sak så hela mitt hår flög på ända. Jag morrade tillbaka och rättade till frisyren men han bara fortsatte och sa att han ville se mitt hår flyga omkring. Haha. Sedan gick jag förbi en trollkarl som stod inne i affären. Han ville göra trick för mig bara för att jag var svensk. Så han använde mina händer till sina trick medan alla tittade på. När jag skulle därifrån hittade jag inte utgången :( Fick fråga en kille. Då blev jag tvungen att gå förbi trollkarlen igen och han ropade "Swedish peopleeeee, Swedish peopleee". Haha! Behöver jag nämna att jag kom därifrån utan present. Hmm, engelsmän är galna.

Nu ska jag tvätta lakan och sedan plocka ordning lite på rummet. Imorgon får jag damsuga. Ska vara fint när man får herrbesök =) Fast ikväll blir det först powerwalk med Matilda och Mathilda. Imorgon runt elva anländer Daniel till London, så ett par timmar senare ska jag hämta honom på Victoria. Det ska bli lovely!


Jag och Andrea säger HEJ!

Helgen!

Jag älskar London-helgerna. Vet att jag sagt det förut men det är bara världens roligaste.
I fredags hade jag och Hanna myskväll hos mig. ALLA andra var upptagna, haha. Men det gjorde inget, vi hade mysigt. Tacos och brownies som skulle blivit kladdkaka. Typiskt mig att misslyckas i köket. Vi kollade på Pretty Woman innan vi slocknade. På lördagen mötte vi upp andra i Camden och gick runt där. Sedan blev det shopping på High Street Kensington, de andra köpte snygga saker. För mig blev det endast ett paraply för 50 spänn, men bra det :)
På lördagskvällen lagade vi mat och drack vin hos Andrea innan vi gick ut till några barer/pubar! Mysigt och skoj :)
Söndagen blev lugn: fika, lunch, hem till Andrea, promenad och sedan fika igen.

Idag har jag och Andrea tränat med militären i Clapham Common. Fy fan vad kul, men jobbigt. Jag var helt svettig och slut efteråt. Man springer och gör massa övningar som en militär håller i en park. Skulle så gärna vilja gå, men har inte lust att betala liksom, haha (snål). Efter träningen duschade vi hos mig och gick sedan till Wandsworth Common och tänkte sola och äta lunch. Efter ett tag försvann dock solen och vi drack istället varm choklad på ett fik. När Andrea skulle hem kollade jag lite hotell till mina föräldrar och syster.

Ikväll ska vi träffas allihopa för fika I think. Hanna, Rebecca och Mathilda reser ju ifrån oss till helgen :(
Och DANIEL KOMMER PÅ ONSDAG! Jag är så lycklig! Saknar honom som fan! Så skönt att ha en vecka ledigt också!


Just ja! Jag glömde säga att jag och Hanna besökte frissan i lördags. Vad tycks?

-

Världen är en bok, och de som inte reser lär endast se en sida


Tisdag

Oj vad jag bloggar ofta nu för tiden.
Kan bero på att jag är sjukt utråkad just nu och bara vill att dagen ska ta slut av olika skäl. Imorgon blir det playdate hos Anna och Tara :) Trevligt! Roligare än när Nannyn är 40-50 år måste jag säga, haha. Igår var jag ute och gick powerwalk med Matilda som sagt, skönt. Tror vi gick runt hela Clapham Common (common är en slags park).

Har precis sökt två utbildningar på studera, en i Lund och en i gamla Öret. När jag läste kursbeskrivningen blev jag ändå rätt pepp, det är ju sånt jag tycker är kul :P Kriminologi och sånt som andra tycker är tråk. Men nja jag vet inte om jag är redo för att plugga ändå. Har också skickat iväg ett mail till fritidsresor, men tror man måste ha mer erfarenhet för att få jobb där. På ett sätt vill jag absolut inte att hösten ska komma, den är så jävla oviss. Usch. Tur att vi är i London nu :D

Igår ringde mamma :) Hon, Arne, Astrid och mormor kommer förmodligen över Valborg. Så glad jag blir =) Sedan kommer väl min pappa i maj och förhoppningsvis Mimmi & Emma också <3 Kanske Anna med?

2½ dags arbete kvar innan ledighet.. Ska ha sovmorgon nästa vecka. En riktig en. Pallar aldrig att sova längre än till 10 på helger, får panik om jag missar London. Men nästa vecka ska jag unna mig en. Sa jag att vi var på Westfields köpcentrum i söndags, shit vad fint det var. Och stooooort! Måste ta med Daniel dit, eller kanske inte haha. Så himla fint att en tjej stod och spelade "elfiol", eller vad det heter, i mitten på övervåningen. Mäktigt!

Imorgon är det våffeldagen så vi kanske åker iväg till Svenska kyrkan på kvällen om vi hinner. Vore gott!

Nej nu ska jag skriva klart mitt svar på Mimmis brev :) Bye!

 En bild på syster tagen av mig efter jul


Ett snabbinlägg

Hej!
Sitter här påpälsad med 4 tröjor (London har förlorat det varma vädret) och väntar på att Matilda ska höra av sig så att vi kan powerwalka. HÖR AV DIG M JAG ÄR VARM :) Helgen var kanon! Som vanligt liksom, man älskar helgerna här i London! Finns inget bättre =) Nu är det bara 3 jobbdagar kvar för mig innan över en veckas ledighet då Daniel kommer. Nästa onsdag den 1:a april kommer han, vilket skämt han är, ne ska bli riktigt kul faktiskt :)

Har också hittat en klänning på Top Shop som jag kanske kan ha på Emelys bröllop, rosa med en rosett på bröstet! Me like! Sen har jag hittat en kamera för 48 pund, ja nu gäller det att spara pengarna minsan!

Ne nu ska jag gå till bussen fast Matilda inte hört av sig. Hon kommer väl sen :)


Andrea, Matilda och jag i lördags! Skitgoda smoothies!

Underbara London

Idag har varit en sån där underbar London dag i soligt väder :) Jag, Andrea och Matilda har ätit lunch/solat i Clapham, softat i Battersea Park och sedan varit i Covent Garden och ätit paella/morotskaka! Imorgon blir det kanske park igen, eller IKEA, eller shopping/fönstertittning! :)

Nyss ringde Daniel, åå snart ses vi :):) I'm very. very happy right now!

Nu blir det iväg för att tjäna lite pengar!


Look at our red eyes Andreaaaaa

En vanlig au pair dag


Roligt att mata ankorna




Utklädnad och lek hemma


Pizza till middag, inte varje dag man får det inte.

Idag är jag på bra humör, känner mig lite bättre idag. Tror det beror på tabletterna jag äter mot förkylning :)
Imorgon skulle jag egentligen träffa tjejerna på kvällen, och gå på HEAT som spelar i Camden. Men jag måste barnvakta. Mamman är ledig imorgon fm, så jag får sovmorgon jippie :D Nyss ringde mamma, sedan pratade jag med Astrid, dom kommer förmodligen över valborg! thoho! Ha det så bra :) För det har jag! Puss

Monday

Måndag igen :) Vad fort veckorna går, speciellt helgerna. Fortfarande förkyld som fan, men på bättringsvägen tror jag. Hoppas iaf. Vädret här i London är så jäkla nice, man blir VARM med skinnjacka och solbrillorna åker på såklart. Jag måste säga att jag älskar mitt liv nu. Jobbet är helt okej, men helgerna är det som gör det så underbart! Det är såklart tack vare de bästa tjejerna!

I lördags var vi på Koko förresten, som jag sett fram emot att besöka. Jag hade skitkul! Men när vi kom var det sjuuuuk kö för att komma in. Jaja, in kom vi alla fall och hade en nice kväll. Igår hade vi picknick i Hyde Park, låg och solade, spelade Uno och fikade på ett täcke, jätteskönt verkligen! På kvällen var vi på bio för att fira Andrea, Marley and Me, haha shit vad vi grät.

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 2 år, helt sjukt vad snabbt tiden går :) Och på onsdag är det bara 2 veckor kvar tills han kommer hit :)

Här kommer lite bilder från helgen, snodda av Matilda Skåne eftersom jag fortfarande inte har nån kamera :( Hoppas det var Ok Matilda :)





Haha

Haha, jag måste bara berätta hur lätt det är att bli uppraggad på gatan här i London.

Händelse 1: Jag och Cosmo är påväg till ett födelsedagskalas. På andra sidan gatan går en man i 40 års åldern, som helt plöstligt ropar:
Man: Hello lovely! You are beautiful. Have a nice day!
Ingrid: (vänder mig om med rynkad panna) eeeh
Man: I'm sorry. I'm sorry, you're pretty, have a nice day, I'm sorry
Cosmo: What did that man say ingrid?
Ingrid: I don't know, maybe he was crazy
Cosmo: Yes, he was!

Händelse 2: Jag har precis hämtat Cosmo från nursery och vi är på väg hem. Vid övergångsstället börjar en man, 25-30 år, prata:
Man: Hi, is that your child?
Ingrid: No, it's not
Man: Whose is it then?
Ingrid: I'm just looking after him. (snälla kan det bli grön gubbe)
Man: Oh, are you married?
Ingrid: Bye (och äntligen blir det grön gubbe)
Cosmo: Why did that man talk to you about something married?
Ingrid: He was just being silly
Cosmo: Oh, silly-billy

Haha. Båda gångerna har jag börjat skratta när Cosmo frågat så där :) Låter så kul!

Nu ska jag sova. Mår skit ikväll, helt täppt och kände ingen smak av den indiska maten som jag vanligtis älskar. Längtar till helgen även om jag ska försöka ta det lite lugnt iaf!

Hejhejhej

Känner för att skriva ett blogginlägg fast jag inte har så mycket att skriva om. Är genomförkyld, jippie! Snyter mig hela tiden och nyser, fuck. Jag som skulle springa idag :/ Det gick bara inte, tog en promenad på 45 min ist. I lugn takt men ändå =) Igår kväll låg jag och kollade på Juno, min panna var helt varm och mitt huvud dunkade. Sen ringde Daniel och hade bokat flygbiljetter, då blev jag iaf gladare! Nu är huvudvärken borta, käkar piller hehe. Idag ska vi på playdate och ikväll ska jag barnvakta. Hoppas Mathilda vill komma, jag ska inte smitta, lovar! Igår var jag och Cosmo på födelsedagskalas, och jag minglade runt bland hemmafruarna fast jag inte träffat en enda av dem förut, all heder till mig för att jag var trevlig iaf ;) Imorse hade Sasha fått sms om att Cosmo var söt och jag var lovely av en av mammorna! Haha

För övrigt är jag ganska mycket inne på att gå en reseledarkurs i höst! Frågan är bara hur jag ska ha råd. Hur bra låter inte en månads utbildning i Costa Brava, Spanien med sedan jobbgaranti för alla godkända elever? Skitbra tycker jag, gäller bara att ha pengar. Om jag inte ska plugga förstås, men neee!

Längtar så himla mycket till helgen, vi har massa kul inplanerat som vanligt! Hoppas på utgång på lördag! Måste bli bra till dess bara, jag får äta mycket frukt. Men åå jag saknar Emma, Linda, Mimmi och Anna speciellt mycket idag! Shit. Det är förresten Linda som gjort min design =) Thanks.

 

Söndag

Söndag fm och snart ska jag ta på mig solbrillorna och gå en promenad :) Helgen är inte slut än som tur är, är så osugen på att jobba imorgon. Ikväll blir det nog någon form av chillkväll. I fredags var jag och Hanna på Portobello och kikade runt, jag köpte ett par solglasögon och Hanna en mössa haha. Sedan mötte vi upp Matilda Skåne, Rebecka och Sarah och åkte iväg till Bricklane. Kollade runt lite och åt grillad burgare, mums. På kvällen åkte jag och Mathilda New York till Hanna för filmkväll :)

Igår (lördag) blev det Portobello IGEN haha. Är där typ varje vecka. Jag Rebecka och Hanna åt Thai och kikade runt. På kvällen blev det förfest och efter att vi kommit in till stan efter tolv vilket är lite sent här så kostade 20 pund där vi skulle in! Så jävla dyrt. Nästan 300 ju! Surt för jag hade verkligen laddat!



Babysitter

Hej! Ikväll barnvaktar jag Cosmo, men han sover nu så det är lugnt och skönt i stora huset. Synd att jag inte kunde hänga med tjejerna till Piccadilly bara! Men men, det kommer fler tillfällen :) Ligger i min sköna säng och har kollat på SATC.

Igår blev jag bjuden på middag, en italiensk restaurang i Covent Garden, av min faster som är här i London på en veckas jobb. Himla god mat och vin, plus trevligt sällskap. Det var min faster och hennes två arbetskamrater.

Men gud, måste skriva om min hemska upplevelse i förmiddags! Panik! Jag var ute och sprang/gick i parken, och hade nyckeln i min ficka på tröjan som tyvärr inte har nån dragkedja. Eftersom jag är så paranoid och alltid tror att jag ska tappa nyckeln så kände jag efter i fickan ca varje minut. Sen helt plötsligt: NYCKELN ÄR BORTA. Trodde först min paranoida hjärna spelade mig ett spratt. Letade överallt där jag sprungit och frågade människor som gick förbi. Varken mobil eller pengar hade jag med mig. Hade panik och tankar som "jag kommer få gå till dagis svettig och ringa Sasha som måste komma hem från jobbet, sen kommer jag få sparken". Efter ett långt letande hittade jag den. Herregud. Nästa gång lägger jag den i strumpan som Daniel sa.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Marknaden med Hanna imorgon kanske. Och iaf myskväll på lördag kväll. Andrea och Mat är upptagna i helgen :)



OH Daniel kommer hit om mindre än 4 veckor! Jag saknar honom! Wie :) 


Ny vecka.

Hmm. Idag är det måndag och solen lyser. Förut var jag på en promenad :) Dagen har alltså börjat bra, kände mig dock lite bortgjord i morse, lite dum och klantig, hmm. Jaja, nya tag nu! Känner mig lite pressad att göra ifrån mig just idag, när mamman är hemma, puh. Dagen blir bra ändå, det känner jag på mig. Och om den inte blir så kan jag åtminstone längta till ikväll då jag och Matilda ska promenixa =)

Min faster kommer till London idag. Så det blir middag men henne en kväll veckan, kul! Tror det kan ha varit 1-2 år sedan jag träffade henne, sjukt länge sen.

Saknar min syster också! Min lilla sötnos. Hon är bäst! Love you! Och om du läser detta så kan du väl ge mormor och morfar en kram från mig?

Another weekend in fabolous London

Söndag kväll igen då. Jävlar vad helgerna går fort. Den här helgen har jag sussat hos Andrea eftersom hennes familj var i sommarhuset. I fredags på dagen gick vi i Hyde Park, Andrea, Mat, Rebecka och jag. På kvällen gick jag och Andrea hem till henne för att käka billig middag, pasta. Sen kom Hanna och efter ett tag även Mat, mycket trevligt :) Kvällen bjöd desvärre inte på någon busringning HAHA.

På lördagen möttes vi upp vid Hamstead Heath vid 12, mycket fint och mysigt ställe :) Vi hade picnic på en kulle, kunde ha varit romantiskt ;) Man såg typ "hela" London. Sedan gick vi vilse i en djungel, men eftersom jag sitter här och skriver förstår ni att vi hittade hem. Efter det åkte vi till Portobello Road, ÄLSKAR den marknaden, man hittar alltid massa snyggt. Vi åt underbara pannkakor innan vi begav oss hemåt. Taccos blev det till kvällsmat :) Sedan lite föris innan vi gick ut på "The Soho Bar", och betalade 15 pund. MEN, visade det sig flera timmar senare, när vi var på väg hem; vi var på fel "The Soho Bar", fan haha. Kvällen var galen och något man kommer minnas.

Idag bakissoftade vi på ett fik´och strosade runt i High Street Kensington. Drack en mumsig smoothie. Ikväll har jag ätit kyckling med familjen och Sashas bror :)


Bye!

RSS 2.0