Trött.

Hej!
Idag känns allt bättre än vad det gjorde igår då Cosmo var väldigt jobbig = trött. Men idag har han varit snäll och söt igen. Med det menar jag såklart inte att han är glad hela tiden, men idag var han som vilken unge som helst :) Igår hade han nog bara en riktigt dålig dag! Kan väl alla ha! Idag har vi gått ut och gått, och sen fikat på Starbucks. När vi kom hem kollade han Ice Age medan jag fixade mat =) Var barnvakt ikväll också, men bara fram till 8 typ. Det gick rätt bra att lägga honom. Tur det! Ikväll har jag ätit lax med Sasha och Guy, suttit och småpratat lite. Tydligen är jag ledig hela vecka 8. Skulle så gärna vilja ta hit folk då och visa dem London. Men eftersom vi ännu inte är klara med ombyggnaden av huset så passar det inte så bra. Troligtvis blir det istället Sverige då :) Känns roligt att hälsa på alla! Jag känner ändå att jag hör hemma här. När/om jag kommer hem så har jag varit här i 6 veckor, nästan 1½ månad, visst går tiden snabbt!? Då ska jag passa på att lämna vinterjackan och kanske skaffa nya linser och sånt.

Imorgon är min sista jobbdag för veckan. Ska ta Cosmo till badhuset, wish me luck :P Det ska nog gå bra! Sedan är jag ledig 3 dagar som vanligt. På fredag blir det träning, följa med Sasha och Cosmo till Pea och Anna och deras barn, sedan chillkväll med Mathilda om vi inte hänger med på bio med Hanna och Andrea. På lördag blir det shopping och sedan utgång :)

Veckan har varit bra. Träffade Anna (som vi ska till på fredag eftermiddag) i måndags. Vi åt och sådär :) I tisdag fikade jag med Andrea, Mathilda och Hanna :) På kvällen träffade jag några Balham/Clapham-tjejer. Otroligt att den ena bor gatan bredvid mig utan att jag vetat om det.

   

Anna :)                                                             Cosmo på Starbucks!

Nu ska jag sova! Har blivit alldeles för sent den här veckan! Natti

Fantastisk helg

Hej allihopa! (som blondinbella säger)
 Jag döpte mitt inlägg till samma sak som Emma :) Skillnaden är att jag faktiskt ska skriva om min helg också ;) hehe! Helgen har varit jättebra. Party i fredags med Mathilda och Markus, Andrea skulle ju till stugan :) Vi hade skitkul. Förfestade med mojito, öl, cider, jordgubbar och choklad hemma hos Mathilda. Sedan blev det scandinavian party, det var kul typ tills jag tappade bort min garderobslapp som var tiny viny! Höll på att börja grina med det löste sig. Sen gick vi till en annan bar och åt pizza oh drack öl haha. Kom hem mitt i natten och sov hos Mathilda.

I lörags åkte vi hem till mitt område för att prova på Body Pump = träningsvärk nu. BRA! Sedan gjorde vi pannkakor och kollade SATC. Efter det gjorde vi oss iordning och åkte in till Leceister Square för att fika och sedan gå på bio: Brides War, eller Må bästa bruden vinna som den heter på svenska. Den var bra :)

I söndags åkte jag Mathilda och Andrea som nu kommit hem från landet till Camden market. Hittade ett par nice stövlar för 18 pund =) Kan lägga upp bild senare eller så. Andrea köpte en supersöt klänning! Vi köpte också Englands godaste munk/jordgubbs-spett doppade i choklad. HEY ni kommer inte känna igen mig när jag kommer hem :P Fikar jämt. Sedan bar det av till city för ännu mera shopping vilket resluterade i att jag köpte den vita jackan för halva priset på Mango och Mathilda köpte världens snyggaste bruna pumps. Jag är kär i dem jag med! :)

Nu ska jag snart väcka Cosmo och få iväg honom till parken! Solen skiner och jag mår BRA!

PUSS

Helg.

Nu är det helg. Har varit ledig idag och har inte gjort mycket alls. Damsugit mitt rum, kollat på SATC och käkat chokladcroissianter :) Ikväll blir det party med Mathilda. Scandinavian Party till & med, på The Zoo Bar. Och imorgon bio med Mathilda och kanske Andrea om hon hinner. Blir bra. ÅÅ jag mår illa. Tur att vi ska börja träna imorrn, Body Pump!

Haha Sex and the City är för bra.
Miranda är gravid och frågar Carrie om hon kan ha sex då.
M: Tänk om han är enorm?
C: Ja för det är ju så många killar...
M: Tänk om han gör en buckla på bebisen då?
C: Ja vad trodde du smilgropar kom ifrån!?

Haha jag dör. Nu vet jag vart jag fått mina smilisar från iaf.


Ungar..

Ungar kan vara otroligt.... irriterande. De kan också vara otroligt söta. Det har jag verkligen märkt av de två sista dagarna. Igår var Cosmo riktigt jobbigt mesta delen av dagen. Grät och skrek och bara låg i sin säng på eftermiddagen. Vi som skulle till några vänner men han vägrade :/ 50 minuter sena blev vi, men vad skulle jag gjort. Tvingat ner ungen i vagnen och gått iväg ändå, och fått byggarbetarnas blickar på mig typ "hello are you going to kill him?". Tydligen skulle jag gjort så sa mamman sen. Men för mig känns det jobbigt :/ Jaja. Senare på kvällen var Cosmo så glad och busade i badkaret och tyckte min nya rosa tröja var "very nice" haha. Imorse var det hemskt igen. Han bara grät och berättade inte alls vad han ville. Vid lunchen var han otrevlig och sa hela tiden "leave me aloneeeee". Och nu har vi kommit hem från en trevlig tripp till parken där han var superglad. Haha konstigt egentligen hur det går upp och ner hela tiden med småbarns humör. Det är sånt man får stå ut med helt enkelt eftersom han inte ens fyllt 3 år. Hoppas bara att kvällen blir en uppgång och inte nedgång.

Idag har jag iaf fikat med Mathilda och Andrea :) Så trevligt. Vi bor typ på Starbucks! Imorgon blir det nog middag med dem. Och sen party på fredag. Det blir kalasbra! Igår var jag förresten iväg och käkade middag med Emil, Oski och Tobbe. Riktigt nice :) Vi åt italienskt i Soho och gick sedan till en bar med 50%. Synd bara att jag var tvungen att gå upp 7 idag.

Nej men hejsvejs, nu ska jag laga middag till mig och sötnosen :)

 Saknar min lillasyster massor!

Måndag.

Nu är det måndag igen. Första dagen på den här veckan har varit bra hitills :) Imorse gick allt finemang med Cosmo. Vi åt pasta efter skolan till lunch och sedan la jag honom och för första gången grät han INTE. Underbart! Han hatar att sova middag annars, men han blir otroligt grinig på eftermiddagen om han inte gör det. När han vaknade bakade vi och nu kollar han på Ice Age. Jag ska fixa kvällsmat snart, sedan blir det bad innan mamman kommer hem och jag blir ledig :)

Imorgon ska ja fika med Mathilda och kanske Andrea på min lediga tid på förmiddagen :) Trevligt. På kvällen hoppas jag på att möta upp Oski, Emil, Tobbe för lite middag! Juste sen ska vi till Fran imorgon också. Mycket som händer!

Just ja, ida när jag skulle träna Body Pump för första gången, och köpt biljett och allt så säger hon till mig (och en till tjej som var ny) att vi inte kan vara där utan måste gå på en tekniklektion! Men tack för att ni sa det innan liksom :)
Fick iaf pengarna tillbaka och bjuden på en tekniklektion på lördag, som man annars får betala för. Bara för att de blev så generade över att tränaren var så oförskämd mot mig. Haha! :)

Nu ska jag kika på kycklingen! Bye
OCH GRATTIS TILL DANIEL PÅ 21-ÅRSDAGEN! LOVE YOU!


ps. vem är den anonyma som tycker jag är löjlig? På "Frankrike imorgon"-inlägget? Haha!


A great weekend.

Nu är helgen slut och vad kan man säga mer än att den har gått i snabbspolning. Måste betyda att jag haft kul!? I fredags var det dock lite segt när jag Sasha och Cosmo skulle på Zoo; det var stängt. Vi lekte i en lekpark istället, men det var så himla rått och kallt. På kvällen var jag hemma så att Sasha och Guy kunde gå ut med några vänner. Köpte en chokladkaka/pudding för två personer och smällde i mig heeela. OMG mätt var jag sedan.

Igår (lördag) lämnade jag huset och de påträngande byggarbetarna för att träffa Mathilda :) Vi shoppade runt Oxford Circus, Green Park och Piccadilly Circus. Köpte en svart midjekjol och en rosa topp på Top Shop! Sedan tog vi tuben till Harrods och spenderade flera timmar där. Fikade på chokolate bar på fjärde våningen, muuums :) Vill dit snart igen.
Sedan gick vi till Hyde Park, men det var så mörkt så vi åkte till Chinatown och Soho istället. Coola ställen tycker jag! Massor med folk :D Vi avslutade kvällen med Thaimat och Rockbaren i Clapham! En riktigt bra dag!

Idag var det Au pair träff på IKEA. Andra sidan London så för mig skulle ta sådär en 45 minuter. ICKE! Två av tunnelbanelinjerna var avstängda för ombyggnade. Så fick ta en annan och sedan buss och blablaaaa. Kom fram 35 minuter för sent. Men men :) Trevligt var det iaf! Åt svenska köttbullar och shoppade sedan Hushållsost och Salta fiskar!

En ny vecka imorgon. Daniel fyller 21 år och Oski, Emil och Tobbe kommer till Lonon. Får se vart vi kan träffas :)

Puss

             

1. Jag och Mathilda på Piccadilly Circus (troor jag)
2. Harrods :D
3. Fika på Harrods, lovely.
4, Chinatown.
Fler bilder finns på bilddagboken.se

Onsdag

Hejhej!
Jag måste säga att det känns bättre och bättre för varje dag här!
Cosmo är en riktig sötnos :) och om man är grinig ibland så bryr jag
mig inte längre. Han är ju ett barn, hallå?
Idag träffade jag Mathilda för fika på Starbucks. (min fjärde gång).
Jag gör slut på mina pengar på fika haha, men vad gör det när
Starbucks är lovely och man har trevligt sällskap. Efter fikat fixade
vi engelskt kontantkort. Perfekt. Fråga ni som vill ha mitt nya nummer.
Känner också att min hemlängtan blir allt mindre & mindre. Klart
att jag tänker på Daniel, familjen och vännerna varje dag, men nu
blir jag mer glad av det. Inte sorgsen. Tror jag är på väg att trivas här :D

Babysister har installerat Skype hemma också! Ska se ifall vi kan
få igång det och prata någon dag.

Bye


Födelsedag

Jaha. Då har jag fyllt nittion år också! Känns ju helt ok =) Även om 20 är roligare!
Fick jättefina presenter av Guy och Sasha; 2 tickets to London eye! Och ett härligt badskum från Clarins :) Jätteglad blev jag. Nu ska jag och Daniel besöka LONDON EYE!

Cosmo var riktigt snäll idag när jag gav honom frukost och tog honom till nursery. Efter det gick jag ut för att fika med en svensk tjej, Caroline :) Jag hämtade Cosmo igen vid 12:15 och vi åt lunch tillsammans och sedan kollade vi Djungelboken. Efter det gick vi ut och gick, vi gick till parken och gungorna med det spöregnade. Så vi gick hem igen och Cosmo sov en stund i kärran.

När vi skulle äta middag var Cosmo däremot jättegrinig (TRÖTT) så han åt typ ingenting av maten :/ och han bara grät. Men det blev ju bättre som tur var och då skulle jag bada honom. Gud vad han grät när jag tvättade hans hår och borstade hans tänder. Men jag vet ju att han gör samma sak mot mamma och pappa. Som tur var blev han glad igen och vi tittade lite TV innan Sasha kom hem. GUD vad skönt tänkte jag haha! Den lilla killen har gjort mig helt utmattad. Är ändå glad att dagen gick så bra som den gjorde :) Och förhoppningsvis blir allt bara bättre och bättre!

Nu har min familj ringt från Sverige också <3 Åå jag saknar dem så fruktansvärt mycket! Sedan ringde min älskling! Usch vad hemskt det är att inte vara hemma på sin födelsedag. Men men, en ny dag imorgon. Puss see ya!


Oxford Circus

Hejhej!

Ikväll är jag på myckeeeet bättre humör än vad jag var igår då jag hade lite hemlängtan. Men idag känns det bättre för att:

  • Det är MYCKET bättre väder nu. Inte alls lika kallt och solen sken mitt på dagen
  • Cosmo har varit mycket gladare
  • Linnea kom och hämtade mig i Balham och tog med mig till Oxford Circus och Green Park. Riktigt trevligt :) Skönt att komma ut!
  • På vägen hem klarade jag att åka tunnelbanan själv :D Stolt! Passerade Piccadilly Circus och Waterloo haha!
  • Imorgon fyller jag 19 år!!!! :)
  • Imorgon ska jag fika med en tjej som heter Caroline som bor i Clapham! Skoj :)

Imorgon börjar jobbet med Cosmo på riktigt. Hoppas att han beter sig snällt och inte trotsar och gråter. Och hoppas jag minns altt jag måste minnas. Allt som ska lämnas på Nursery, vilken mat jag ska göra och blabla. Ja hoppas det går bra helt enkelt, allting.

Bye Bye


Centrala London

Vi var inne i London bland alla affärer förut, centrala London I guess. men jag kan inte lokalisera mig än. Sasha, jag och Cosmo åkte dit för att köpa lite saker till huset och byxor till lillen. Det var: STORT!!!! Vi åkte på en riktigt cool gata med alla dyra affärer som D&G, Prada, Dior LV och blablabla. Jag måste definitivt åka dit igen.

Cosmo börjar vänja sig vid mig mer och mer, han är en jättesöt kille men lite mammig. Så jag hoppas att det går bra nästa, håll tummarna för mig. HAn kommer nog grina i början, men han vänjer sig ju :)

Nu ska jag äta och dricka lite vin med Sasha (mamman), Guy (pappan), Andie (grandpa) and Sonia (grandma). De är riktigt trevliga och ställer massa frågor :) Väldigt välkomnande är de! Men det är ändå lite speciellt att bo med nya människor. Jag lär ju snart känna dem ännu bättre som tur är!

Vad ska mina friends göra i helgen? Lämna en rolig kommentar ni som känner er träffade av orden friend to Ingrid ;)

Hej allihopa

Jag lever. Haha :) Jag har det faktskt bara bra. Familjen är supersnäll och Cosmo är världens sötaste lilla kille. Huset och området är riktigt nice, men det springer runt byggare överallt eftersom de renoverar köket och en toalett. Har inte sett så mycket mer av London än, bara Balham där vi bor. Jag är lite nervös inför nästa vecka när det är jag som ska sköta om Cosmo, hoppas han inte gråter efter mamma hela tiden :S Men som sagt, hitills känns allt bara bra :)

Längtar dock efter att träffa lite svenskar nu, tror Marie från förmedlingen håller på att planera ett möte med de andra au pairerna :)

I eftermiddag ska vi besöka Arthur and Bella, Cosmos vänner. Det blir nog trevligt :)

Have a nice day!

Skridskor

Har nyss kommit hem från isen. Jag, Daniel och Astrid har varit och åkt skridskor i detta kalla väder, 19 minus hade vi förut här i Köldhålan Åsbro, alltid kallast här :P Men jätteskönt var det att åka eftersom solen sken :) Mysigt! Snart ska jag ibäg till Hallsberg för att säga hejdå till tjejerna <3 Kommer sakna dem något enormt! Fast, ni ska ju hälsa på mig så =) Igår hade vi trevligt med gäster här, mormor och morfar, Daniel och hans föräldrar :) Fick massa pengar av alla, en bakbok samt bakmått av mormor & morfar och även en vågtång av Daniel. Och ett läppglans som smakar körsbär av lillasyster :)

Kanske inte bloggar mer innan jag flyttar. Vi åker ju härifrån imorgon eftermiddag :) Wish me Luck! Puss

 
 

Kort uppdatering av senaste tiden

Oj, vad jag har bloggat dåligt på sista tiden. Har haft fullt upp med jobb´och allt möjligt :) Nyår har varit och det var riktigt trevligt med middag/fest hemma hos Daniel. Vi kanske var 15-20 st :) Fäskfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd, glass, maränger, ost och kex och såklart champagne :D

I fredags, den 2:a januari fyllde min mormor 75 år så då blev det stort kalas hos henne hela dagen. Vi "yngre" fick servera mat, smörgåstårta och vanlig tårta hela dagen´, puh!    Igår (lördag) var jag & Daniel ute och åt på Bamboo, mums. Vårrullar, friterade räkor, bambuskott och friterad banan med glass :) Efter maten tog vi en sväng till Fredrik, Daniels kompis, och kollade in hans lägenhet vid universitet. Kl 21 gick vi på bio, Australia! S¨å himlaaaaaa bra! Okej, ´jag vet att jag säger så om nästan alla filmer, men den här var verkligen bäst! Rekommenderar alla att se den :)

Idag har familjen och Daniel varit på teater i Lerbäck, "Ture Sventon i London". Haha :) Riktigt bra! ¨Vi åt temlor i pausen. Snart kommer lite folk för att fira mig eftersom jag befinner mig i London på min födelsedag den 12:e. Kan inte fatta att jag åker om 2 DAGAR!

Nu kommer gästerna snart så nu ska jag sticka! Ha det bra pussen!


RSS 2.0