Torsdag

Nu ska jag snart sticka till mormor och morfar. Mysigt : ) Sen blir det dans halv fem och sen kanske filmkväll med några ikväll. Vore trevligt.

Grattis Emma på födelsedagen också!
Puss

Hos baby!

Sitter hemma hos Daniel och väntar på att han ska komma hem (3 timmar kvar). har precis varit en liten ängel och städat hans rum. Höll på att dö av dammförgiftning. Och jag är ändå väldigt slarvig och stökig av mig själv. Nu 'är det fint iaf : ) Gjorde precis ett IQ-test som Daniel tjatat om att jag ska göra, men jag har inte vågat när han är med. Nu gjorde jag det iaf och vet ni? JAG FICK 3 "POÄNG" MER ÄN HONOM. Fy vad jag ska skryta och retas sen när han kommer mohahaha. Kanske ska ta & gå och köpa en blombukett till honom också, nu när hans rum är så fint, känner mig otroligt snäll idag. Måste bero på att det går bra nu. men nej, man ska inte ta ut nån seger i förskott!
Grattis till min kusin Matilda som blir 17 idag :D Lite meningslös ålder egentligen, men bara ett år kvar till 18.  19 är också helt meningslöst, som jag fyller snart, man längtar bara till 20. Gud Linda & Anna blir ju 20 snart.

<3

Snö.

Massa snö ligger nu i Åsbro, lätt 1½ dm, minst. Och inte har plogbilen kommit heller så hela området är totalt vitt. Gick ut och skottade uppfarten för attvara snäll : )  Lite mysigt ändå, man längtar till jul då. En månad kvar idag till julafton.

Helgen var bra! I fredags jobbade jag 12-21, sen skulle jag egentligen gått ut med Emma, men det blev inget, sen skulle jag gått ut med oskar, mimmi, tobbe & co. Men det blev inget det heller. Gjorde inte så mycket, var rätt trött ändå.
På lördagen var Daniel här, sedan skulle jag hämta mamma & arne i Örebro, så han hängde med. Mitt i natten var det, och kallt, usch. Söndagen var rolig, då åkte vi iväg till Mariberg för lite shopping. Vi shoppade till oss själva, men såg massor som handlade julklappar. Vad en del är tidigt ute! Daniel köpte iaf en skitsnygg jacka och en t-shirt på MQ. Jag köpte ett linne & strumpbyxor på MQ, ett puder av Linda på Parfymeri L och tro det eller ej men en fin vanlig svart varm jacka från Wear it! Har inte handlar där på många år, men det var den enda fina jackan jag hittade : ) Köpte också skärp och örhängen på Only! Efter shoppingen åkte vi hem till mig och åt mat med familjen. Sen blev det jobb för mig.

Nu har jag också pratat med 2 familjer från England på telefon. Nervöööst! Jag förstår allt vad dom säger men man blir lite blockad när man ska prata själv. Håller tummarna för nu är jag på G iaf :D

Ska åka & dansa snart med Linda & Emma! Har inte varit där på länge nu (jobbat). Så måste verkligen träna nu. Taggad!
Puss

När man är för trött för att sova..

Hej. Jag har tråkigt och orkaaar inte tvätta bort sminket och sova som jag borde, eftersom klockan snart är 2. Usch vad sent. Men först blir det en lista!

SKULLE DU HELLRE...
1.
Pierca näsan eller tungan?
tungan

2. Vara seriös eller rolig? jag tror att man måste vara både och.

3. Dricka röd eller grön mjölk? grön. eller blå

4. Brinna upp eller drunkna? men inget så klart

5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? haha?

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? massor med personer ja.

2. Vem vill du kyssa nu? daniel

3. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem skulle det vara? åå vad svårt.

4. Vänster eller höger? extremt högerhänt.

5. Vad är du beroende av? familj, vänner, godsaker, datorn, PENGAR! haha

6. Vaniljglass eller chokladglass? vanilj kanske. eller nä vet inte


OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? 01:52

2. Fullständigt namn? ska man skriva det på bloggen? ingrid säger jag bara :)

3. Vart vill du bo? inte här. i en större stad i ett varmare land kanske :)

4. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3 kanske.

5. Vill du gifta dig? nån gång kanske

6. Rullar du spagettin eller skär? orka rulla?

7. Har du ätit sushi? tyvärr inte.

8. Favoritglass? punch, körsbär

9. Hur många olika flingor har du i skåpet? 3 tror jag vi har.

10. Humör? trött och lat, men glad =)


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1. Pussat någon? Jaa <3
2. Sjungit? sjunger alltid i; bilen, duschen och jag har gjort båda hihi :)

3. Blivit kramad?  Massor

4. Känt dig fånig? Jaa. för jag glömde min only-påse idag i en affär och OH det var pinsamt.

5. Saknat någon? Nej

6. Dansat galet? förut idag gjorde jag det haha.

7. Klippt håret? Nej.

8. Gråtit? Nej.

9. Ljugit? nää?

10. Blivit kysst? Ja


GREJER...

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? nej jag höll mig ju undan då på ayia napa (mimmi&emma vet)

2. Har du hund? Nej

3. Tycker du att du är attraktiv? hmm näe? men hoppas nån tycker :)

4. Sover du helst själv eller med någon? Med någon!
5. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? mat, sololja, laptop


Jag är snäll!

Snart ska jag sova. Jag är så snäll och skjutsar min lillasyster till skolan nästan varenda dag kl 8 :) Det är jättehemskt just då, för hon babblar och tjoar och tjatar om att jag måste upp, jag som är så trött. Men efteråt känns det bra, för då vet jag att hon inte sladdade ner med cykeln i diket iaf :) Usch vad ont det gör att ramla och slå sig på asfalten. Fast jag tycker det värsta med att ramla med cykeln är att det är så fruktansvärt pinsamt. Om jag ramlar med cykeln så hoppar jag upp, cyklar fort därifrån och stirrar ner i backen så ingen ska känna igen mig (med risk för att ramla igen), hur ont det än gör. Haha, vore så pinsamt om man såg nån stå och skratta i fönstret, eller hur?

Dagarna nu består mest av jobb jobb och jobb. Även om en McDonald'sarbetare är dåligt betald så är det ändå lite pengar :) Hann iaf med att dansa med Linda idag. Vi ska tävla 6:e december, scaryyyy :S Kom & heja på oss. Eller nej kom inte!!!

Troligtvis ska jag hälsa på Anna i Paris 19-21 december :D wiie vad kul! Längtar redan! Hihi. Men vet ni, sen jobbar jag varje dag runt jul i nästan 2 veckor förutom julafton. Jobbar på nyårsafton t o m, till kl 17 men ändå! Åå hoppas Johan kan fixa lite bättre schema åt mig :)

Nu har jag babblat klart. Är ledig på lördag så hoppas på Marieberg med Daniel! Behöver handla en vinterjacka och en present till min bästis som fyller 19 snart :)

Vilka läser min blogg förresten? Skulle vara kul att veta så kommentera gärna :)
Puss


Söndag igen


Herregud vart tog veckan vägen? Och helgen? Nyss satt jag och Daniel på Wobbler och åt (fredag), sedan jobbade jag (hela lördag söndag) och nu sitter jag här och det känns som någon snabbspolat helgen. Fast så kändes det inte idag när jag jobbade 12-21. FYfan! Mina fötter gör ont :(
Veckan består av jobb mån, ons, tors, fre och sön. PUH! Men bra med pengar. Missar dansen både måndag och torsdag, det är inte bra!

Hur som helst, nu sitter jag och läser lite olika kända och mindre kända bloggar.
Läser ganska ofta Blondinbellas, Kenzas, Stina-Lees, Gaykillens och Egoinas bloggar. Men jag har kommit fram till att det är bara BB's blogg och Egoinas blogg som är rolig. De andra är som vem som helst, bara lite rikare. Men BB är faktiskt kul. Hon är värsta affärskvinnan fast hon bara är 18 år. Egoinas blogg är skitkul för hon är så vulgär och grov och bara..skitkul. Läs säger jag bara! :)

Nu ska jag sova upp halv 8. Godnatt


Träningsvärk

Igår hade jag en trevlig dag med Evelina :) Vi möttes vid Bara Vara vid tolv, fikade & så. Sedan tog vi en runda på stan, Eve köpte en halsduk och jag två stickade tröjor för 360 kr tillsammans, vilket kap! :D Efter det gick vi hem till henne och slappade lite, kollade tv & så innan vi gick bort till Friskis & Svettis och körde ett medelpass. Det var jättekul men också riktigt jobbigt och svettigt. Idag har jag hemsk träningsvärk i: vaderna, magen, ryggen, axlarna, triceps, stjärten. Mmm vad skönt :P Näee, men bra är det allt. Ska snart iväg och dansa med Linda och kanske Sara? Kommer aldrig klara det med den här smärtan. Aj nu kände jag i låren också när jag försökte resa mig från stolen. Herregud.

Imorrn blir det att fixa till håret i Haga och sen jobba efter det!
Pussss



Nyårsfest?

Jag är jättesugen på att hyra lokal och ha en riktigt sjuuukt rolig nyårsfest.
Är någon av mina vänner sugen på det?
Tänk vad kul; bara bjuda in ALLA man känner och gillar.
Så slipper man också det där velandet om vilken fest man ska på
för att ha som roligast och ändå inte dissa någon.

Kom igen, vad kul det skulle bli! Vart kan man ha den då?
Hallsberg, Askersund, Kumla, Örebro?


HelgUppdat.

Nu kommer en uppdatering om vad jag gjorde i helgen.

Fredag:  Vid två hämtade jag syrran, vi tog en sväng till Hallsberg där hon klippte sig. Vi fikade också på God Smak och handlade farsdag present; kaffe & choklad. Sedan åkte vi hem och färgade håret brunt¨på henne. Hennes originalfärg så det blev nice! På kvällen blev det filmkväll med Oskar och Martin (ett tag). Vi såg en störd film & sen Hostel, som är så jävla läskig. Tänker fortfarande på några scener ur filmen och vill bara gömma mig under täcket. Haha, sen är jag en fegis också!

Lördag: Jag och Daniel var hemma här med Astrid eftersom mina föräldrar var på "Morden i Lerbäck" med sina vänner. Vi åt taccos och kollade på "Min brors flickvän". Vid elva kom alla hit & det blev ost, kex och vin.

Söndag: Farsdagsfirande hos mormor & morfar. Sedan jobbade jag 16-23.

Ah det var min helg :) En bra en! PUSS

Spinning


Idag har jag & Linda varit inne i Örebro och kört spinning!
Jobbigt måste jag säga men mycket roligare än vad jag trodde.
Köpte ett prova-på-kort, 3 ggr. Så ska väl testa jympan nån dag
snart. Eller spinning igen : )
Efter spinningen blev det en sväng till Marieberg, Linda skulle
in till sitt jobb, Parfymeri L ett tag. Jag köpte en mascara och en
kajal. Usch har inte råd, men jag behövde det verkligen. Sedan
blev det nacho-tallrik, vilket vi egentligen inte behövde haha.
Sedan åkte jag till mormor & morfar för fika. Ikväll har jag skrivit
min CV på engelska och kollat Bonde söker fru. Nu är det Grey's!

PUSS

JIPPIE!

Jag fick ett samtal som gjorde mig glad och nervös.

Dagens..

Dagens humör: Helt okej, lite seg kanske men glad.
Dagens borde: Vet faktiskt inte.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens klädsel: Myskläder eftersom jag och Linda gått en promenad i rusket.
Dagens planer: Jobba 18-22.
Dagens materiella vill ha: Långa naglar, omöjligt med jobbet. Annars en laptop & ny mobil.
Dagens längtan: Värme & Sol. Ge mig en resa!
Dagens fundering: Hur lång tid det tar för ett brev att ta sig från Åsbro till England.
Dagens beroende: Inget tror jag. Småätandet kanske. Eller min syster som jag saknar!
Dagens tråkigaste: Att jag missar dansen.
Dagens personer: Linda & Cesar :D Sedan alla på jobbet kanske.
Dagens tidning: Hitills endast NA.
Dagens låt: This is the life med Amy McDonald eller The day that never comes med Metallica.

Idag har Linda & Cesar varit här & gått med mig :) Det var trevligt. Imorgon kanske vi ska till Örebro för att träna, hoppas :) Jag har ätit för mycket i helgen. Haha. Snart ska jag iväg & jobba.

PUSS

Helgens bravader.

Uppdatering av helgen kommer här :)

Fredag: Vid två åkte jag och Sofi till Norrköping för att hälsa på Mimmi. När vi kom fram fram gick vi på stan och köpte en inflyttningpresent till Mimmi; en glasskål med två fiskar (ingabritt och kinky) Så himla söta. När vi kom till Mimmi blev vi bjudna på Soppa, vin och chips. Mysigt. Vid halv tio gick vi vidare till en hemmafest, haha. Det var kul men lite galna lekar såsom "Blod och potatis"  HAHA?? Senare blev det utgång, Palace, så himla stort och en miljon gånger roligare än Klaras. Fer ggr tack :D

Lördag: Jag och Sofi åkte hem vid tre, käkade på Mcd i Katrineholm. På kvällen följde jag med Daniel & Co till en som fyllde 60 =) Det var trevligt och de hade en jättesöt hund :)

Söndag: Jobb 12-21. Bra med pengar men segt pass. Ska jobba imorrn med :)

Pusshej!


Tre brudar på Palace


RSS 2.0