Valborg

Det är sista april idag. I England firar man inte denna dag, men jag ska iaf ut och äta med familjen som kom till London idag =) Träffade dem i parken förut med Cosmo.

Satt och funderade på vad jag gjort de senaste åren på valborg.. Hmm :)
Förra året var jag i Tallin
För två år sedan körde vi på ett rådjur, linda, jag och emma :P usch va hemskt det va!
För tre år sedan firade jag i skyllberg med bla jossan och mimmi tror jag?

Men iår blir det middag, kanske grekiskt :D pusshejdå

Happy!

Nu är jag på bra humör igen. En trasig mobil kan man inte deppa för. Min låtsaspappa ska lämna in den och låtsas som att den bara gick sönder helt plötsligt, att det inte var jag som tappade den =) Haha. Sedan är jag också glad för att min familj kommer imorgon! Ska bli undeeeeerbart! Jag är också glad för att det var soligt idag, för att playdaten gick bra, för att jag var ute och sprang nyss och för att jag äter min favorityoghurt. Jaa, det är en bra dag helt enkelt! Och ännu bättre ska nog helgen bli! Pusspuss


GRATTIS MIMMI!

Min mobil är numera ett minne blott :( Min fina lila mobil som jag köpte i julas har gått sönder. Den gled ur min väska och flög 2-3 våningar ner på stengolvet där den slutade sitt liv, eller displayen iaf. Har fått låna en mobil av Matildas värdmamma Gabriella så länge, jättesnällt. På torsdag kommer min familj hit till London, så då ska vi nog fixa en ny till mig. Min ekonomi är körd i botten, så detta är inte precis vad jag behöver just nu. Förresten kommer jag troligtvis till Sverige över pingst, sista helgen i maj, någon som är hemma då? Fått mail från McDonald's-Johan också och det verkar som att jag får jobba där när jag är klar i London i slutet av juli. Men hoppas inte tiden går fort, kommer sakna London så :(

På tal om något annat har det fina vädret tydligen tagit slut :( Igår regnade det och idag frös vi på promenaden. Vad är detta? I fredags låg vi i bh och skjorts i parken och var röda och svettiga! Idag fryser vi! Fan.

Idag fyller Mimmi Brohmée 20 år! Du är bäst och jag saknar dig! Ha en underbar dag! Pusspusspuss!  Kommer ihåg när du fyllde 15 och hade en gammal moppe du aldrig åkte på. Fatta att det är 5 år sedan <3


...Och lördag

Här kommer bilder från min, Hannas och Matildas lilla utflykt idag. Först pasta till frukost/lunch i Clapham Junction, sen sightseeing på buss nummer elva genom nästan hela London, och sedan fika i Liverpool Street.

















Fredagen

Här kommer bilder från igårkväll då vi gick ut i Clapham!

















Ååååååå


Har ni sett något sötare? Ungefär så ser Arthurs och Bellas (Cosmos bästa vänner) hund ut, fast helbrun.
Ingrid vill ha!

Bilder

Bilder från förra helgen kommer nu :D Lite sent, men bättre sent än aldrig.

   
Fina middagsbilder
   

Det blir alltid värre framåt natten

Hår

Det är PRECIS så här jag vill ha mitt hår, som sugababes-tjejen till höger med slingorna. Hur ska jag bära mig åt? :) Tror ni att en frisör kan fixa det där? När Elin gjorde slingor på mig blev jag rätt nöjd, men när jag skulle fixa utväxten själv blev det gräsligt, så nu är det mörkt igen. Men det är egentligen så där som på bilden jag verkligen jag vill ha det, hmm.


Sommar?

Hejhej!
Sitter ute i "trädgården" i linne och leggins och det är sååå varmt. Man kan tro att det är mitt i sommaren. Jag la Cosmo precis, lite tidigare idag eftersom vi ska på playdate i eftermiddag. Så hinner han sova lite iaf :) Har en barnpizza i ugenen till mig (cosmo åt nyss en), - onyttigt, men vem orkar ställa sig och laga mat när vädret är så här? Underbart. Håller verkligen tummarna att det håller i sig till nästa helg, över valborg, då jag får finbesök från Sverige.

Idag ska vi alltså på playdate, vid två ska vi möta Mathilda, Dylan och Aiden och bege oss till 1 O'clock club i Clapham. Hoppas det blir trevligt =) Ska iaf bli kul att träffa Mathilda igen, 3 veckor sen nu!

Ikväll blir det kvällsfika med Mat, Rebecca, Hanna, Andrea, och Mathilda! Fick erbjudande om bio :D Hade dock redan planer, men får bli en annan gång!

Nu ska jag fortsätta sola lite! Puss


Sommaren 2008! Gud vilken underbar sommar =)

LÖRDAG!

Idag är det lördag, solen skiner och jag är på bra humör! Andrea och jag kom precis hem efter en promenad/picknick i Hyde Park. Träffade en dansk kille med en hund som såg ut som Andreas lilla Celine, hon blev helt lycklig och började prata sitt "hundspråk". Haha! Ni som känner Andrea vet vad jag menar ;) Igårkväll var vi i Clapham. Först god mat och dryck på Pepper Tree (Thailändskt), och sen lite barer. Hade en kul kväll men är väldigt trött idag, men här ska vi inte lata oss för om en timme ska vi möta upp Rebecca och Matilda för att handla mat och vin inför kvällen. Det blir middag och sen utgång ikväll igen! En ännu roligare än igår hoppas jag på! :) Funderar på kyckling till varmrätt och glass med varma hallon till dessert, men vi får se.

Nej hörrni! Nu blir det att springa in i duschen! Ha en underbar dag :D

Ps. Vem var det som kommenterade om ett syskonpar i mitt förra inlägg?

Ja men finally!

..är helgen här! Sjukt jobbig vecka som beror på vissa saker jag inte kan gå in på. Kan nämna att det dels har med studera.nu-stress och jobb-stress. Sovit dåligt och sånt. Nu är helgen finally här och jag tog en sovmorgon imorse :D en lång en Mathilda, hör du det (kl halv elva vaknade jag minsann, och låg kvar till elva HA). Sedan åkte jag iväg för att träffa Rebecca och Matilda vid Top Shop, kollade runt lite, gick till Boots och Primark innan vi käkade lunch. Hemma nu igen och väntar på att R ska komma och färga mitt hår. Det är rött nu, en blandning mellan Jörgen Jönson och färgen på blod. Så går det när man själv försöker färga över sina slingor (inte att rekommendera). Tur att jag ska få hjälp :)
Ikväll ska vi äta på Pepper Tree, ser fram emot det, var där sist i januari, så himla gott är det. Sedan blir det lite "barhäng" I'll guess. Imorgon kör vi riktig utgång! Wie! Förresten en annan sak som är bra är att Mamma, Arne och min syster kommer om 2 veckor, så jävla underbart faktiskt! Saknar dem mycket så det ska bli skitkul. Jag ska krama min lilla lilla syster tills hon spricker :) Kan inte fatta att det är 2 månader sen jag träffade henne.

Saknar också mina kompisar där hemma <3 Funderar på att komma hem nåt i maj faktiskt! Även om det bara blir en helg. Då får bara alla se till att åka hem då med, så jag har nån att träffa.

              

Bild 1. Astrid (syster) höst 08 Bild 2. Jag och Mimmi sommar 08. Bild 3. Jag och Linda vår 08. Bild 4. Anna och Emma sommar 08.

Bra på att skjuta upp saker!

Ja det är jag! Haha. Har sagt hela dagen till mig själv att "När jag slutar jobba ikväll ska jag söka på allvar till skolor, faktiskt". Gör jag det eller, näe. Jag gör allt för att slippa. Jag har mailat mamma och min syster, jag har läst ALLAS bloggar, jag har läst på universitetsidorna och nu bloggar jag IGEN. Jag pallar inte beslutsångesten. Nu är jag rätt pepp på att plugga i höst måste jag säga, men det är jättejobbigt att inte kunna bestämma sig för vad man ska välja som etta, två och trea. Hmm. Tänk om jag ångrar mig, seriöst, är det verkligen förstört för hela året sen? Herregud vilken ångest man ska ha då, när man är nitton år gammal. SUCK! Ni som redan har bestämt er och sökt eller ni som redan pluggar det ni vill, hur fan bestämde ni er. Hur kan man veta vilket av Lund, Linköping och Uppsala som är bäst? Det går ju inte.

Nehe ni, nu ska jag läsa lite mer om programmen och städerna innan jag sicker iväg för att träffa Mat! hejsvejs


En ny arbetsvecka

Idag är det tidag och back to work efter påskledigheten. Dagen har börjat bra, Sasha är tillbaka på jobbet och jag och Cosmo har lekt ute i solen, ätit lunch och lekt lite inomhus innan det var dags för honom att sova middag. Ska väcka honom om en halvtimme om han inte vaknar innan. Förut skulle jag slinga min utväxt, men tror ni det blev bra? NEJ! Jätteblondt blev det, mycket ljusare än det andra håret. Så nu ser det ut som om jag är blond med bruna toppar, hmm. Senare ska jag och Cosmo gå till parken så då får jag svänga förbi och köpa en hårfärg. Får bli min naturliga hårfärg, skiter i slingor nu, blir bara sur haha. Ikväll ska jag springa med Matilda, har saknat min träningsmate!

Vad har helgen bjudit på då? Jo en hel del roligt :) I fredags var jag som sagt på IKEA med Linnea och Karin, sedan på kvällen gick vi ut i Fulham, jag, Linnea och Sara. I lördags var jag ute och sprang, badade badkar och annat skönt. På kvällen åkte jag hem till Andrea för att dricka vin med henne och Per. Vi åkte till O'Neills, mycket trevligt :) Söndagen var en seg dag, jag åkte in till Oxford Circus, men ALLA affärer var stängda. Då blev jag sur och köpte en chailatte på Cafe Nero. När jag gått en stund med den i handen och sedan drack upptäckte jag att den var KALL. Blev arg på killen på Nero, så bestämde mig för att slänga bort den och åka hem och tjura :P På måndagen åt jag lunch med Anna och hennes kompis Johanna i Clapham Common, jätteskönt för vädret blev helt okej :) Sedan åkte jag till Westfield för att prova klänningar och sånt.

Ser fram emot helgen, hoppas på PUNK?



GLAD PÅSK!

Nu ska jag ut och springa i min ensamhet, haha. Hemma i Sverige har släkten samlats för påskmiddag, men är Ingrid där? Nääääää. Men nu ska jag inte vara bitter, för igår var jag ute i Fulham med Linnea och hennes kompis Sara, det var mycket trevligt. En helt lagom fredagskväll! Tack för att jag fick följa med! Fick erbjudande av snälla Andrea om att följa med på bio med henne och Pelle (Per), men bestämde att de två behövde lite tid tillsammans efter 3 månader från varandra. Hoppas mammsen och gänget ringer sen, men det vet jag att de gör :)

Ah förresten har min iPod gått igång igen, undrar bara för hur länge den funkar. Hmm?

Aja, nu ska jag iväg! puss

Ps. Har hört att vädret är kanon i Svea? Kul att det regnar i London, mmmmmm! Haha.


Daniel-bilder





Lite bilder från när Daniel hälsade på mig förra veckan. Nu ligger jag på min säng och relaxar efter en väldigt jobbig dag där det känts som det mesta gått fel. Tur att jag har fyra dagars ledighet nu, fast å andra sidan är jag lite depp för att jag inte firar min påsk i Sverige. Aja, om 3 veckor kommer min familj hit =) Nice! Nu ska jag vila lite mer innan det blir springrundan igen med Matilda, trots att jag har skaaavsår på båda fötterna, haha! Nänä här ligger vi inte på latsidan!

Effektiv!

Idag är det tisdag och back to work efter många dagars ledighet. Idag efter frukost åkte jag, Cosmo och mormorn till lekparken i Clapham Common. Mysigt! Nu har hon åkt hem och Cosmo sover medan jag är effektiv och diskar och tvättar. 4 eller 5 tvättmaskiner blir det. Puh! Klar med 2 i alla fall. Igår fyllde Cosmo år och hade kalas. Även fast jag var ledig hjälpte jag till lite att servera barnen mat och sånt. Nu är lillen äntligen 3 år =) Igår hängde jag lite hos Matilda i Stockwell, och sen åt vi lunch i Clapham. På kvällen sprang vi runt Clapham Common. Jag var heeeelt säker på att jag skulle behöva stanna och gå, men det gick bra. Dock var jag trött efter. Matilda däremot, hon var riktigt fit tycker jag! Hoppas vår hemliga pakt får oss att bli ännu bättre. Nu är det beach 09 som gäller, seriöst alltså!

Förra veckan var ju Daniel och hälsade på mig här i London. Vi hade det underbart! Foton kommer senare eller imorgon. När jag lagt in bilderna från kameran. Fick ju nämnligen överta mammas kamera, jippie! Nu är jag dock pank efter allt vi ätit och shoppat i veckan. Äsch, det var det värt, haha!

Ha det bra, puss

RSS 2.0