Början på slutet

Detta blir ett deppigt inlägg för nu har vi sagt hejdå till Rebecca. Jättejobbigt. Nu vet man att detta var början på slutet. Nu ska vi hem en efter en, för mig är det 11 dagar kvar och jag ska njuta som bara den :)

Allt det underbara vi haft i London. Allt roligt vi gjort, alla galna händelser, dom betyder så mycket :) Jag har aldrig älskat mitt liv som jag gör nu. Och då ska man lämna det... dumt, och jobbigt som fan. Men det betyder inte att det inte ska bli kul att komma hem, det ska bli så kul att träffa alla där hemma såklart :)

Jag vill tillbaka till London i framtiden, med er mina underbara babes!

6 månader har gått så snabbt. Vart tog tiden vägen? Tiden har rusat förbi, men ändå har vi hunnit så mycket.

We had the time of our lifes!

Nej, det är inte över än som tur är :) Än har jag tid att njuta av London. Men utan Rebecca är det inte samma sak :(
En puzzelbit fattas. LOVE YOU ALL!!!!

Grattis!

Grattis till Astrid som fyller 11 år idag! Jag älskar dig.

Grattis också till min moster och Leo som förlovade sig i Italien på midsommarafton! :)

Nu har jag precis nattat Cosmo. Ikväll blir der Café Forum, som alltid ;)

Kul kväll!

Not!!!!!!!!!!
Min mobil blev snodd :( Matildas kamera blev snodd. Cafe de Paris sög för övrigt, suck vilken tråkig kväll.
På väg hem åkte jag och Matilda för långt med bussen. Busschauffören kom och väckte oss i MORDEN, fatta hur långt bort det är.. Inte kul. Bara att åka tillbaka. Usch. Nu ska vi till Hyde Park för midsommarfirande, sen ikväll blir det punk:)

Ha det bra!




Bilder

Från i fredags :) Alla utom lilla Matilda är med på denna bild!


Jag och Rebecca på väg till Cafe de paris

18 juni.

Idag är det torsdag och jag är på bra humör. För ikväll efter jobbet har jag helg, och imorgon är det midsommar :) Bra väder är det också, molnigt tyvärr men varmt och skönt. Har som vanligt rast just nu och den här morgonen har jag varit ute och sprungit, duschat och legat i trädgården och solat. Måste försöka få lite färg nu till helgen, tänkte köra kjol och barbent imorgon kväll på Cafe De Paris, om det är dit vi ska :) Imorgon måste jag också shoppa lite, men bara lite, får inte slösa nu. Behöver lite småsaker och ett linne.

I helgen blir det som sagt utgång + midsommarfirande i Hyde park på lördag dag. Jag har hört att massa svenskar samlas runt en midsommarstång och äter korv med bröd och jordgubbar, haha. Jag och Matilda vill dessutom testa baren "Gigalum" eller nåt i CLapham, får nog bli på söndag :)

Och på måndag fyller mitt lilla hjärta år :)

Ha en trevlig midsommar nu där hemma i Sverige! och hoppas att vädret vänder, mohaha! :) nää då.

London <3

Jag älskar mitt liv i London. Man kan bli trött på att jobba ibland, men så fort helgerna kommer så trivs jag så himla bra. Hur ska jag kunna åka ifrån detta? Hade såklart ännu en underbar helg, utgång och mat typ haha :) Längar redan till på fredag, midsommar :)


Ingen motivation..

..till att blogga! Helgen var underbar med Emma, Mimmi och Rickard. Hade toppenkul. Det blev middagar, shopping, marknad, park, pub och utgång :) Tack för att ni kom!

Idag är det onsdag, och jag jobbar. Längtar till helgen så jag vet inte vad.. Kommer bli så kul!
Tråkigt bara att det är så kallt och regnigt, hade velat ligga i en park och slöa. Fast det kanske är bra att det regnar, då får vi göra sånt vi inte gör annars; typ besöka museum haha. Kommer bli en bra helg, och nu är det bara 2 dagar kvar! PUH!

PUSSHEJ!

Visit from Sweden

Länge sen jag bloggade! Tiden går så snabbt och denna vecka har jag jobbat MASSOR! Slutade nyss fast jag egentligen är ledig fredagar. Igår hade jag dessutom Arthur här på dagen, dubbelt jobb haha. Får iaf extra betalt :) Lite trött är jag men det får jag strunta i för snart ska jag åka och träffa EMMA, MIMMI OCH RICKARD! Jag är glad :D Mimmi landar ungefär just precis...nu. Så vi möter henne sen på Victoria! Sedan blir nåt gott att äta hoppas jag.

Jag hade det iaf superbra när min pappa var här, vi turistade och chillade en hel del :) Jag bjöds på det godaste kinamaten jag nånsin ätit; inne i Chinatown såklart. Kinamuren kan slå sig i väggen.. :) Hann med lite partande också, med tjejerna alltså, inte gubben!

Förra helgen var jag hemma och hade det bra. Mös med familjen, mormor och morfar och festade lite på fredagen med Askersundarna. Sundsgården blev det, hmm, både kul och tråkigt :P

Men som sagt: nu är jag i min älsklingsstad igen och ska träffa mina underbara <3


RSS 2.0