WOHO

21 november kommer bli galet! Jag är förväntansfull och glad.
Kommer vi klara detta på en månad Emma? ;) Hihi.

Just nu sitter jag och mamma i soffan och kollar tv. Mina ögonlock faller ihop lite då och då, det blir nog sängen snart. Öppningen på jobbet idag gick bra. Imorgon är jag ledig, måste plugga högskoleplugg och fixa sånt man aldrig hinner.

Nej, natti natti

19 oktober

Vad trött är jag! Gick upp 5 imorse för att jobba mellan 6-16. Lärde mig allt om frukost på jobbet också. Puh!
Sandra hade gjort muggar till mig som jag beställt, så snygga! Kolla bara:

 
(bild snodd av Sandra)

Sen jag kom hem har jag vara tagit det lugnt här vid datorn och druckit kaffe.
Snart kommer Linda för en promenad. Sen ska jag nog sova tidigt efter jag börjar 6 imorgon bitti igen.
Efter det ska jag och Emma på möte i Örebro! Wie :)

Förutom att jag är trött just nu så mår jag BRA! Fick ny energi i Stockholm faktiskt. Och så börjar ju Asien-resan näma sig. Kan inte fatta att jag snart ligger på en strand och har dte härligt :D





Mini-weekend till Stockholm

Nu är jag hemma efter en riktigt bra helg i Stockholm hos min faster Marit och kusiner och Co.
Kom fram igår runt halv elva och Marit mötte mig. Sedan joinade även Anna. Vi gick på stan fram till halv sex-tiden. Shoppade lite allt möjligt; linnen, tröja från Top Shop, lite smink osv. Vi kollade i massor med roliga butiker som inte finns här hemma i Örebro. Fikade ett par gånger mellan varven också :) På kvällen mötte vi upp min andra kusin Axel och hans Kristine och åkte hem till Marits och Kjells lägenhet i Sundbyberg. Jävlar vilket underbart läge precis vid vattnet :) Annas Robin kom också och så lagade vi middag och hade supertrevligt hela kvällen. Idag har jag och Marit strosat runt på Söder. Så mycket himla mysiga butiker finns det där. Fick en mysig virkad tröja från Monki. Vi gick också in i lite olika Vintage-butiker där man hittade massor men ändå inget. Vi avslutade med fika innan jag tog tåget hem. Nu sitter jag ock kollar på "Ensam mamma söker" och ska väl försöka komma i säng tidigt ikväll. Börjar jobba kl 06:00 imorgon, fy fan! Haha, men det ska nog gå :)

Hejhej!


Torsdag 15/10

Haft några riktigt bra dagar nu :) Det är kallt och höstigt ute, men ändå soligt och bra :)
I tisdags besökte jag Mimmi i Askersund, en toppendag med tvåtimmarspromenad och sedan middag. Igår jobbade jag 8:30 till 17:30 på förskolan Mosippan. Var där idag också, öppnade 6:00 och slutade 13:30. Trivs så himla bra där med 3-5 åringarna. Imorgon ska jag ha 6-åringarna för första gången. Blir nog spännande! Saknar dom stora skolbarnen, hoppas jag får ha dom snart :)

Runt 3 idag kom Mimmi hit, sen åkte vi och träffade Emma för en fika på Tutingen. Satt där tills 19:20, då det stängde. Himla mysigt med dom bästa <3 Imorgon efter jobbet ska jag in till Örebro med Emma. Vi ska försöka få tag på Paulus på Njuta. WIE!! Efter det blir det att fixa och städa i Emmas lägenhet en stund.

Shit. Jag kollar på Debatt på 1:an nu. Herregudars vad upprörda folk blir. Och hon me orangea håret verkligen provocerar, älskar henne :) Nääääääe. Fy fan! Nu håller jag med gamla gubben. Av med slöjan! Vem vill innerst inne gå med en halsduk på huvudet?

Näe, nu ska nog sova. Att gå upp 5 blir man lite trött av!

Natti


Ayia Napa 2008

Ledig på en måndag snurrar till det!

Hej bloggen.
Idag är jag ledig efter 46 timmars jobb förra veckan. Var helt slut igårkväll och bara längtade efter att vara lite ledig, som jag var idag :) Skönt! Men självklart blev jag rastlös på eftermiddagen, hatar att jag blir det så lätt :P Som tur är så åkte jag och träffade Emma och Sandra nu ikväll :) Mys!

Imorgon ska jag fixa lite ärenden, banken, boka optikertid osv, sedan träffa Mimmi. Underbara Mimmi! Saknar henne så mycket, är alltid så roligt när hon kommer hem. Vi ska laga mat och gå promenad och kolla film och sånt :) Om jag inte ska jobba på dagen då, dom kan ju alltid ringa, då får jag ändra lite i planeringen. Ska iaf jobba heldagar onsdag och torsdag på dagis :)

Ikväll har jag kollat på Svenska Hollywoodfruar och Roast på Berns haha! Båda programmen är så jäkla roliga! Nu kom Vänner på Tv:n, jag som skulle sova, fan :)

Funderar på Stockholm på lördag.. Ja det blir nog så faktiskt. Roligt det vore att komma dit, länge sen nu.

Hittade en mysig bild på Andrea, Matilda och mig i Capham på Northe Cote Road när vi satt i vårsolen och drack dom godaste smoothisarna. Underbara tid!




...jag vill ha fredag idag

Fredag är det idag :D Sitter och väntar på att syrran ska bli redo för en promenad runt sjön. Ikväll kommer kusiner + moster och Leo från Uppsala. Och mormor och morfar såklart. Ska bli så himla trevligt att träffa dom :) Dom stannar hela helgen, synd att jag jobbar 8-16 lördag och söndag, men det är iaf pengar! Idag har jag jobbat, och sen varit i Hallsbegr en sväng. Handlade lite smycken på Linds och lite marknadsgodis för det var ju marknad där idag :) Sen pratade jag med Andrea på msn, längtar SÅ mycket till Asien, hon och Karin är ju redan där :)

Men nu vi iväg på en promenad och sen fixa lite innan resten kommer, fullt hus här ju :)

Puss


Låååångt inlägg

Hej!
Drygt en vecka sen jag uppdaterade så därför kommer nu ett långt inlägg eftersom det händer en del på en vecka. Hoppas ni orkar läsa. Sist jag skrev hade jag varit på Ikea och Marieberg med Emil, eftersom han var hemma på besök från Halmstad. Roligt att träffa honom :) På onsdagen var jag ledig och hängde med mamma till Örebro, handlade mig ett par stövlar och ett par jeanslegging. På kvällen tjatade Emil att jag skulle med och kolla på innebandy med honom och Freddan m.fl. Riktigt trevligt, och Åsbro vann över Askersund såklart. WOHO!

På torsdagen jobbade jag på Donkan 9-16, min första "öppning" med Jennie och Sandra D. Gick superbra :) Efter jobbet hängde jag med Linda till Mariberg (igen, haha). Det blev fika och lite shopping :) Mys!
Fredag innebar lite jobb på skolan, 2:an och 3:an hade jag ett par timmar. Sen åkte jag hem och fixade mig inför kvällen; Motalaparken och förfest hos Sandra H. Mycket trevligt, även om det var lite halvkul på själva parken, väldigt lite folk där. Tack Sandra :D Bussen hem var en mardöm haha, tog hundra år verkligen.
Nedan är två bilder från  förfesten, snodda av Sandra.

 

När jag vaknade var det lördag och jag hade sovit bort halva dagen. På kvällen kollade jag film med Emil. "He just not that in to you" hette den, rätt bra faktiskt :) På söndagen besökte jag och familjen Ikea, köpte en spegel till mig och soffa och saker till Astrid. På kvällen gick jag promenad med Emma, vi hälsade på Sandra också :)

I måndags jobbade jag på dagis mellan 9-13, mysigt var det :) Så annorlunda mot att vara på mellanstadiet. Fast jag gillar ändå att vara med de äldre barnen ännu mer, dom är så härliga! På kvällen jobbade jag 16-00, och missade tyvärr dansen :( Igår jobbade jag 15-23 och idag ska jag iväg och jobba 16-23. Mycket jobb nu, det gillar jag :) Plus att jag var på dagis idag igen, mellan 9-13. Var på avdelningen för de allra minsta, 1-2 åringarna. Gud så söta :) Hoppas på att jag får jobba som vikarie imorgon med, för jag är helt ledig från Donkan.

Har förrsten sökt en kurs till universitetet i vår nu. Retorik A, 30 poäng. Det blir bra hoppas jag. Om jag nu kommer in och bestämmer mig för att gå :) Fast först högskoleprovet den 24:e oktober. Läskigt. Förra gången gick det S K I T. Då var jag iofs 16 år, så lite besviken blir jag om det går lika dåligt denna gången (vilket det säkert gör, haha).

Blä vad sugen jag är på att ta en långpromenad, men nä då ska man åka till jobbet. Hmm. Det gör iofs inte så mycket, tycker det är rätt roligt på jobbet nu :) BRA PERSONAL!

Nu ska jag sluta skriva massa strunt och istället göra något vettigt innan jag åker :)

RSS 2.0