En kopp varm oboy!

Ska snart hämta mig en kopp varm oboy, har varit jättesugen hela dagen men har haft så himla ont i tänderna pga blekningen. Nu är iaf blekningen klar och tänderna gör inte så ont längre så nu ska jag ta min efterlängtade oboy! Idag har varit en ganska bra dag. Arbetsförmedlingsmöte mellan 9-12, ganska bra information. Sedan gick jag promenad med Oskar och efter det hängde jag med syster till dansen och kollade. Dom är väldigt söta när dom dansar grupp! Imorrn ska jag på jobbmässa i Örebro! Daniel kommer till mig när han jobbat klart imorrn, och jag längtar redan haha!puss på honom och mina vänner. för idag är jag glad. En rolig sak kanske blir av, återkommer om det :D

Jag som tyckte det var nära till Norrköping men jag saknar Mimmi! Ska vi åka och festa där snart Emma?

Nu lägger jag upp denna bild bara för att jag är glad där, gillar den inte så värst men


Den här låten går varm hos mig (på datorn och i min hjärna)

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before

And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?

Helgen.

Helgen har varit rättså bra. I fredags var jag hemma och var extremt uttråkad. Daniel kom vid 23tiden, men ändå. I lördags åkte jag och Daniel in till Örebro för att han skulle handla på biltema och jag skulle lämna in en jobbansökan. Sedan shoppade jag lite på make up store och vi kollade i affärer, inte så många, typ bara MQ och Åhléns och så :) Vi blev hungriga vid ett och gick till Jensens för att käka lite. Så fick vi beställa maten typ vid kvart över ett. Sen satt vi där och väntade, väntade och väntade. ALLA andra fick sin mat men inte vi. Men vi tänkte inte så mkt på det utan satt och snackade och så, sen ser jag iaf på klockan och den är TIO I TVÅ. Jag får panik eftersom vår parkeringsbiljett skulle gå ut 14:19. Men Servitrisen kommer precis då och säger att maten kommer om 3 minuter. Så vi väntar. Och eftersom det är långt till parkeringen från Jensen så hade vi inte lust att springa dit heller. Maten kom sen iaf, KVART ÖVER TVÅ. Dom bjöd på efterrätt som förlåt. När vi kom till bilen hade vi fått en p-bot på 400. KUL! Dyr lunch det!

I söndags tog vi upp båten och lite så. :)

Men nu kom Emma till mig :D ha det bra pusshej

Tips!


Vet någon vart man kan få tag på denna produkt?
Man ska använda den tillsammans med plattång eftersom den skyddar håret mot värme och fungerar som anti-frizz. Den sägs också hålla håret platt trots hög luftfuktighet. Vore nåt för mig. Säg till om du vet vart den finns! :)


Framtiden

Framtiden är så himla oviss tycker jag. SUCK! Jag får iaf börja jobba på McDonald's i november, men jag vill ju hitta nåt annat innan det, inte så stor chans dock. Jag har också sökt jobb i Thailand, haha. Det vore så himla coolt, men tror inte chansen är så stor där. Är också sugen på London med O för att träna upp min engelska. Hmm, varför finns det så många val men ändå för lite att välja bland? Mysko.

Idag ska jag iaf städa rummet lite. Och ikväll träffa D. Trevligt :) Kunde ha fikat med Emma också om hon inte sa det en kvart före bussens avgång (jag låg och sov). Hahaha.

Imorrn blir det kanske Zätas med iaf Linda, hoppas. Fler borde följa med för det var kul sist =) Måste färga håret också känner jag.

Ha en bra fredag!

Att ge och ta.

Man ger och ger och får inte ens häften tillbaka.

Myskväll..

..med Emma förut. Var jättetrevligt att träffas. Vi gnällde mest haha. Sen åt vi upp en hel påse gifflar och kollade på Idol. TACK för att du finns! Imorrn ska Dessi komma hit och sen på eftermiddagen ska jag dansa. Skulle vilja hitta på nåt efter dansen? Men det är väl ingen som kan? Orkar inte sitta hemma på kvällarna, tråååkigt.

Idag var vi till veterinären och tog bort Knutte. Det var sorgligt, men det känns bra att han slipper lida. Han blev ju gammal, 5 år :) Känns lite tomt bara..

Nyss kollade jag på oskyldigt dömd, och alltså, jag älskar alla sånna program. Det här var skitbra med Micke Persbrandt i huvudrollen och juriststudenter som kämpade för att få en man som var oskyldigt dömd frisläppt. Se det!

Hörs imorrn, puss

Idol.

Mina favoriter i Idol är:
Nils, gud vilken cool kille. Lägger sig på golvet och skriker nåt skit och är ändå en av de bästa! En bra version av Håkan Hellström (tusen ggr bättre).
Mathias, söt röst och utstrålning. Bruna och fina ögon samt söta skrattgropar.
Loulou, den mörka, stora tjejen med otrooolig röst.
Anna, kanske Idols häftigaste röst.
Johan, lilla killen som läste Slitz eller nåt. Gud så söt :)

Idag har varit en halvdag på arbetsförmedlingens kurs JSA. Helt okej idag faktiskt. Fick lära oss en del vettiga saker. Sedan fikade jag och Dessi på God Smak, mums. men HALLÅ, när ska vi fika där Emma, Linda, Anna? Som på den gamla tiden? :)

Pratar med Anna på msn nu, hon har inte tråkigt hon :D lyx.. Men det löser sig kanske för mig med. Ska inte till Norge iaf (kul att åka själv, nä). Får väl lösa sig på nåt annat sätt. Jag kan nog jobba på McDonald's igen, ringde dit idag så det löser sig nog så länge liksom.

Imorgon blir det nog att träffa Daniel och sen förmodligen åka med Knutte till veterinären. Och på torsdag jobbsök med Dessi och sen dans igen.




Hårtankar :)

Idag har varit en rätt OK dag. Spenderade två timmar på arbetsförmedlingens möte, uselt och sömnigt är två bra ord att beskriva det som. Elli var där så det var skönt att ha nån man känner :P Ska snart åka & dansa, känns roooligt :D är så sugen på att bli svettig. Hoppas hon kör mycket styrka, mage och rumpa. Hatar att göra armövningar, jag ser ändå ingen skillnad?

Jag har också kommit fram till varför jag inte gillar när mitt hår är.. oplattat.. lockigt..vågigt... Egentligen vill jag inte ha spikrakt, jag vill ha vågigt och så, men, jag tycker att när det är vågigt/lockigt så blir det så kort. Det liksom drar upp sig. Så nu funderar jag på en hårförlängning. Vill så gärna, men vet inte om det blir bra på mitt hår. Jag har velat göra det så länge, men har inte trott att det blir bra på mig, men kanske :) vem vet? Fast utan jobb känns det bara dumt, jaja GE MIG TIPS!

Impulsiv lördag

Det blir inte alltid som man tänkt sig innan, Nej inte gårdagen iaf. :P Jag, Linda, Frida och Fridas kompis Elin gick på Zätas i Kumla. Min första gång där. Första timman var väl inget att ha. Men sen, med fler folk där inne och mer alkohol i blodet blev det mycket roligt. Faktiskt :) Fast jag inte kände många. Innan var vi på Centralen i Hallsberg, vilket sög. Vi var dom enda där utom några äckliga människor. Sen fick vi en idé och drog till Zätas. Kul att prova på det. Är så otroligt trött på Klaras där det känns som att alla är 15 år? Dom kanske är lika gamla som mig egentligen, men dom ser iaf ut som 15, en del av dom. Men det blir nog Klaras snart iaf, var ett tag sen :) Är sugen på att sitta vi tjejer på Pitchers igen, men då måste ju Anna vara med, som förra gången. Idag är det en tråkig söndag, så jag ska roa mig genom att gå ut och gå, själv. Har ju ingen rolig granne :/ EMMA? ja hon borde flytta hit. Ha det bra hejhej

It's saturday, C'est samedi

LÖRDAG.
Fortfarande inte helt frisk, men lite bättre tror jag nog att jag är :) Har säkert sovit 12 timmar inatt så lite piggare borde jag iaf vara. Ikväll ska jag träffa Daniel, får se vad vi hittar på. Antingen blir det att vi lagar nåt gott tillsammans (trots mina bristande matkunskaper), eller så får vi väl gå ut och äta nåt gott (inte pizza). Tror ändå på det första. Partysugen är jag också, så hoppas ¨på nästa helg. Skulle vara kul att träffa Anna när hon är hemma också, men det tror jag inte hon hinner. Får bli party när vi åker till Paris istället, hoppas det blir av bara :) ¨Jag är PÅ!

Funderar på att baka eller göra en asgod smoothie (eller hur det stavas). Nån som vet nåt gott recept? Alltså inte milkshake med glass (för då kan ni fråga Oskar och mig om recept, mums). Nej, jag vill göra en riktigt nyttig en med frukt och bär, blev för mycket godis igår =) och antaglingen mer senare.

En tråkig dag.

Idag har det varit en skittråkig dag. Vill gå ut ikväll men hur kul är det när man bara snorar och hostar och nyser och är allmänt ofräsch? Nej, så jag ska vila upp mig :)
Ha det kul alla ni som SKA parta :)

Powerwalk


Idag ska jag gå powerwalk med min vän Oskar, :) Ska bli skönt. Men det dumma är att jag är jättesnuvig och har ont i halsen. Och inte kan jag dricka te för då förstörs blekningen kanske. Haha. Får dricka varmt vatten med honung som Emma tipsade om. BÄST är hon! Imorgon ska vi "shoppa", eller hon ska iaf. Jag ska hjälpa henne att htta massa snyggt. Jag behöver en ny inpackning från REF, och sen kanske det blir nåt fint till mig också. Trots att jag ännu är utan jobb ;)

Det blir vad man gör det till.

Just nu är jag arbetslös och har jättetråkigt, helt ärligt, jag tycker inte om det liv jag lever för tillfället. Jag är ingen person som gillar att sitta hemma och tjura, jag vill ta tag i saker. Men det är svårt helt ensam :/ Hoppas nån dyker upp med ett asroligt erbjudande snart! För livet blir ju vad man gör det till =) så sant som det är sagt. Norge eller England är jag sugen på!

Idag är det iaf en tisdag och rätt okej väder. Daniel och jag har idag varit tillsammans i 1½ år, japp grattis till oss :) Han kommer väl här & hämtar mig om en halvtimme drygt. Tanken är också attnär han tränar sen så ska jag simma & sola, men imorse vaknade jag med en förkylning (DET OCKSÅ) så kanske bara tar en promenix i den trevliga "stan" Hallsberg. Får se =)

nehej, nu ska jag fixa mig. Juste, ska berätta om min blekning; den är på good väg, har blekt i 7 nätter nu på överkäken, men ska bleka lite mer :) pusshej

Avundsjuk.

Jag är jättejätteavundsjuk på Anna, som har åkt till Frankrike för ett par veckor sen. Idag fick jag mail av henne och sen var jag inne på hennes pariskompis blogg, och jag dööör. De verkar ha det så jäääävla roligt. Medan jag, jag är uttråkad 90% av min vakna tid. Ska det vara så här tråkigt och deppigt? Det är fler som lever roliga liv som jag är avis på; alla som flyttat och börjar plugga, och alla som åkt till Norge. JAG VILL OCKSÅ! fan mig att jag inte åkte nånstans redan i Augusti. Men visst jag kan ju bo hemma hela livet och vara arbetslös, sure! Så om nån vill ha med mig nånstans, tveka INTE att höra av er. Jag är ändå på till 110 procent.

BTW, nu skriver alla töntar till mig på msn också. KUL

SUG! jag är sur

Toppenhelg!

Min helg i Uppsala har varit jättebra. Igår när vi kom var vi först hos min moster Ulrika och fick i oss lite mat, sen åkte vi till lägenheten som jag och Daniel skulle sova i på natten, som ligger en bit bort. Perfekt :) Vid halv fem gick vi ner på stan och kollade på massa saker, det var Kulturnatten i Uppsala, så det var massa folk ute och det hände massa saker. Kollade bland annat på häftiga danser och uppträdanden. Senare gick vi till Katalin eller vad det hette, tog en öl eller ett glas vin. Sedan blev vi medbjudna av Ulrikas kompis Maria, som är grek, till Grekiska föreningen där vi köpte mat och sådär. Sen gick jag och Daniel på bio, Patrik 1,5. Haha. Den var riktigt rolig :D

Idag har vi gått på stan och shoppat lite (köpte äntligen den rosa jackan från gina), och ätit mat hos Ulrika. Då kom även mina kusiner, trevligt att träffa dom lite också :)

Nu ska jag gå ner och se om Mord i Sinnet har börjat igen.
Puss&hej

Hejdå-inlägg

Tänkte bara skriva godnatt. Jag ska sova redan nu för jag ska gå upp åtta imorgon och duscha och så, för sen ska vi åka till Uppsala jag, mamma, Arne, Astrid och Daniel. Det ska bli så kul att träffa min moster Ulrika och mina kusiner Matilda och Ida igen. Sen ska det också bli kul att gå runt i Uppsala-stad, eftersom det var över två år sedan jag var där. Det är kulturnatten i stan, så dte kommer nog vara fullt med folk överallt, precis så som jag vill ha det =)

Hmm, i min säng ligger min lillasyster och sover. Tur att jag har stor säng så jag också får rum då, haha.
Idag fick jag svar från en i Norge, att platserna som truckförare redan var tillsatta. Så nu ger jag upp: jag ska ringa McDonald's och hoppas att jag får komma tillbaka. Klarar mig inte utan pengar :P

Men, sov gott nu alla. Och till er som är ute på krogen eller liknande: festa ordentligt.

PUSS

9/9

Hej!
Kom nyss hem från Hallsberg/Kumla. Imorse hämtade Dessi upp mig innan nio och sedan bar det av till Arbetsförmedlingen i Hallsberg på JSA (= Jobb Sökar Aktivitet). Seriöst, hör på namnet bara, det var INTE mycket att ha. Vi var ungefär 8-10 deltagare vilka alla var i femtioårsåldern förutom jag & Dessi. Haha. Det var typ städare och lastbilschaffisar som inte fått nåt fast jobb på många många år. Sen var det ju vi, nyss tagit studenten och nu tagit ett sabbatsår för att göra en sak: tjäna pengar. Svårt utan jobb bara. Men iaf, det kändes som vi var liiiite felplacerade. De tre timmarna mötet höll på innebar typ bara en presentation av oss själva och sedan var det en tvåtimmars genomgång av Mitt CV, på hemsidan, vilket iofs var rätt bra, men ändå lite väl simpelt, (typ, "allt som är blått går att trycka på, och ändra näääär ni vill). Men men, det var lite gulligt och de andra verkade ändå lite roliga :) Undrar bara vad vi ska göra de andra 3(x3timmar) gångerna, det återstår att se.

Efter mötet tog jag bussen in till Kumla för att gå på Thea. Hade INGA hål eller karies eller nåt så inatt ska jag börja bleka :D wiie. Hoppas det blir fint : )

Nu ska jag ta en promenad och sedan kanske städa mitt rum för inatt kommer Daniel när han slutat jobba =)

Norrköping

Hej!
Nu sitter jag i Norrköping i Mimmis lägenhet :) Jättefint har hon. Snart ska vi börja dricka lite vin och sen ska vi ut och äta och kanske gå nån annanstans sen. Vi vet ju inte direkt vart partyställena ligger, eller inte jag i alla fall haha. Litar på Mimmi =)

Idag har vi shoppat lite, jag köpte e´tt par stövlar och en grå tröja och Mimmi köpte en kudde och en filt, haha. Men det behövs ju :) jag vill ocksååå ha egen lägenhet i en stad.

Nej, men ha det bra nu ska jag umgås med Mimmi. :D
puss

Helg!

Nu börjar jag vekligen tröttna på det arbetslösa livet. Man har jag ingenting att göra på dagarna, sitta ensam hemma suger. Fast det är ju inte riktigt sant, för jag har haft rätt mycket att göra ändå. Men ja, nu vill jag ha ett jobb. För det suger och snart kommer mina pengar vara slut, iaf med mina planer. Tänker bara på Paris, min Australiendröm samt nån semester med mamma. Måste få ett jobb snart alltså! Kanske borde åka till Norge, hmm vi får se : ) Nästa vecka ska jag iaf hitta på lite saker bla: bleka tänderna, med början tisdag (men bara om jag får godkänt i tandkontrollen, man får inte ha hål), jag ska på J S A med Dessi (en grej på arbetsförmedlingen).  Sen måste jag bjuda Daniel på Arn snart :)<3

Men först är det helg och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Nästan alla är borta. Suck. Imorgon ska jag åka till Mimmi i Norrköping, woho =) Det ska bli jättekul verkligen! SItter och försöker betala biljetterna nu, men varför krånglar det? Åå, hoppas på lite shopping ( trots att jag borde spara pengarna) och sen kanske gå ut och hitta på nåt.

Ha det bra i helgen, för det ska jag! PUSS


RSS 2.0