Hemmakväll

Det blir hemmakväll ändå. Hade tänkt att gå på Arn med Daniel, men vi ska låta mamma och Arne gå istället, så tar vi en hemmakväll med lillasyster. Funkar det med! Känns rätt skönt eftersom det blev utgång igår ändå. Vi satt hemma hos mig, drack vin (eller läsk för vissa haha) och kollade sex & the city med mera. Sen kände vi bara att ja, fan, vi åker in ändå. Mimmi hade ju bil så det gick ju bra. Tror vi var inne i Örebro runt 23 kanske. Det var rätt kul och jag träffade folk som jag inte träffat på länge, från mcdonald's tex. Men en sak stör mig: vad gör sjuttonåringar där? Släng ut dom och låt dom komma tillbaka med ett riktigt leg istället. Åk på barnkalas eller nåt, seriöst. Alla andra har fått vänta på att fylla arton (spec jag, så jag vet hur det är). Det är bara att acceptera, så åk hem :D haha, vad arg jag verkar nu, men det är jag inte :)
Efter krogen åkte vi på efterfest bakom Behrn Arena hos en kille, jag Mimmi Emma Charlie och Simon, men det sög så vi åkte hemåt istället. Hälsade på Martin på Statoil, stackaren. Skämmigt för honom : ) 

Nu ska jag sminka mig och inte platta håret, bra va? see ya!

Fredag

 HEJDÅ ANNA!

Det är fredaf och snart kommer tjejerna hit. Emma, Linda och Mimmi. Ska bli mys att träffa dom. Längesen jag träffade Mimmi och Linda nu :/ Vi ska nog bara mysa, typ köra nåt spel mimmi har och så. Jag är lite sugen på att gå ut också, men vi struntar i det ikväll.

Igår var vi i Örebro och sa hejdå till Anna. Vi åt på Pitchers och fikade på Njuta. Riktigt trevligt, men lite sorgligt att du ska åka nu Anna. Ha de så bra in France, och glöm inte att vi kommer och hälsar på dig. Då blir det shopping och party i Paris :D

Idag klippte jag och Daniel också. Det var behövligt eftersom mitt hår var sååå torrt och han såg ut som Brolle i håret :) Nu blev han jättefin! Men jag, ja jag vet inte. Frisören skällde på mig lite & sa att jag skulle sluta platta. Så hon fixade lite med fönen och övertalade mig att starta ett nytt, lockigt liv. Jag vet att hon har rätt, för det går ju bara av jämt eftersom plattången förstör det, så nu ska jag iaf försöka platta lite mer sällan. Haha.

Nej nu ska jag fixa rummet lite mer innan dom dyker upp! PUSS
 HEJDÅ ANNA!

Irriterande!

Jag stör mig på att det är så högt att komma in överallt, på alla program som jag kan tänka mig att gå. Jag som precis håller på att komma över idén om att gå jurist eftersom det är 19,3 i andra urvalsgruppen, vilket är lite för högt för mig. Sen kom jag¨på att okej, jag kan tänka mig att gå civilekonom på Handels i göteborg. Men, aha, 18, 85 eller nåt sånt. Gud vad trött jag blir! Blir att gå till Komvux imorrn, kanske går att plugga upp nåt betyg så att det går :) får se.

Idag gick jag på marken i Askersund med Daniel. Det var trevligt, som vanligt liksom. Köpte Arnfilmen, tio par strumpor plus rosa brända mandlar, mums. Men aldrig är det nån som vill karusell med mig, haha. Vid två åkte jag in till Hallsberg och fikade med Anna och Emma på GS. Gud vad vi kommer sakna Anna när hon åker till frankrike :/

Jaja, på fredag kommer Mimmi = WOHO & utgång hoppas jag! :D

Ha en bra kväll!

Snart blir mina tänder vita

Imorse var jag på Thea tandhälsa i Kumla eftersom jag ska bleka tänderna. Ska tillbaka om 2 veckor och göra en undersökning och hämta blekskenorna. Idag gjorde jag bara avtryck till skenorna plus att jag betalade 3000.

Skulle åkt till arbetsförmedlingen också, men det såg alldeles mörkt ut där och så spöregnade det. Får ta det en annan dag. Det känns så skämmigt bara, räcker med att jag vet om att jag är arbetslös själv. Haha.

Dansen igår var förresten rätt kul, lite jobbigt bara att vi slagits ihop med en annan grupp, men men.

Ha det bra!


Grattis mamma

Grattis mamma på födelsedagen! Det är ju jättefint väder ute. Jag har aldrig sånt här väder på min födelsedag, det är så himla orättvist. Jag fyller i januari och det är alltid kallt och snöigt eller blött och slaskigt. Men men.
Jag vaknade för en timme sen, 11:48, fy vad lat jag är. Arbetslös också! Jag orkar inte vara det, det känns h e m s k t. Ska skriva klart CV:t idag och sen åka och köpa stora kuvert. Hoppas bara jag har fått jobb inom en månad. Annars blir det att ringa till McDonald's igen. Det känns passé, som att jag redan gjort det i mitt liv. Men, ett jobb måste jag ju ha. Ikväll ska jag åka och dansa, längtar efter att röra på mig. Semester är lika med godisätande, iaf för mig och Daniel. Iofs ska vi beställa pizza ikväll när mormor och morfar kommer. Hmm.


Hej.

Ikväll  kom jag hem efter en veckas vistelse i Norrland. Det har varit jättebra verkligen. Jag och Daniel bilade upp från Åsbro/Hallsberg till Seskarö utanför Haparanda där Daniels mormor Ella bor.  Det är 115 mil dit, det ni!  Tänkte att jag skulle berätta lite om vår vecka:

Vi startade alltså i söndags för en vecka sedan efter att vi kommit hem från Skåne där vi hälsat på min pappa osv (han bor i Malmö). Ja, så vi tog alltså Gamla Bettan (Daniels 740) från Åsbro och började vår resa jag, Daniel och hunden. Den kvällen hann vi bara till Gävle där vi stannade och bodde på Scandic. På måndagen åkte vi resterande mil och kom fram vid nio på kvällen. Stannade bland annat i Oskars stad Härnösand.

Veckan gick fort. Vi åkte ut med båten, fiskade och besökte en ö (där också hunden försvann, men efter en lååång stund hittade vi honom, då var jag nära till tårar), vi shoppade i Haparanda och Tornio (som ligger i Finland), vi åt god Thaimat och vi tittade på Kukkolaforsen (haha vilket namn), vi gjorde paj och umgicks med Ella. En toppenvecka!

Igår åkte vi hemåt och då kom det fina vädret som vi inte sett skymten av på hela veckan. Inatt sov vi i Örnsköldsvik (Modos stad) och idag stannade vi på ett shoppingcenter i Gävle. Där köpte jag nya leggins (för dom andra hade ett jättehål  mellan benen) och en skjorta.

Men, nu är jag som sagt hemma och ska snart sova. Imorgon ska jag skriva på mitt CV och sedan dansa på kvällen. Mamma fyller 49 år så henne ska vi också fira.

Godnatt!

RSS 2.0