Helgen

Fredag:
Jag och Linda stack till Marieberg och shoppade (nu är det slut på shoppandet , ska spara). Jag köpte iaf en grå klänning, två bh:ar och ett par mörkbruna stövlar. Linda köpte ett par stövlar och två fina tröjor. :) Ja, nu vet ni det. Sedan åkte vi hem för att fixa oss iordning och tog sedan bussen in till Hallsberg och satte oss på centralen för att vänta på tåget (stammisar, det är tack vare oss de går runt på centralen). I Örebro letade vi efter ett ställe som inte hade 20årsgräns men det visade sig bara vara Satin, MM och Klaras, så det blev Klaras. Hmm, Klaras har blivit... tråkigt. Men det var jättekul att träffa alla iaf, Oskar, Viktor, Tobbe, Freddan och Emil en stund. Jag hade trevligt iaf. Vi var lite tråkiga och åkte hem vid tolv, men vi tjänade pengar på det. Jaja en värd kväll :D

Lördag:
På dagen var jag otroligt duktig och städade mitt rum (hade världens bästa syster till hjälp). Jättefint blev det. Jag passade också på att rensa lite i garderoben och även tvätta mina sminkborstar och penslar. På kvällen kom mormor och morfar och Daniel. Det blev Tacokväll, mums.

Söndag:
Jag, Daniel, Astrid och vovven gick promenad i solen. Sen slappade vi lite och så innan vi åkte hem till Daniel och kollade på Wicker Park. Ni vet den filmen man alltid kollade på hos Jossan.

Nu ska jag iväg till Askersund för ett....ärende :D Ikväll blir det dans och även hämta lite saker på Mcd.

Hejhej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0