Lucia, battur och sista soldagen i Sihanoukville

Hej igen!
Allt ar fortfarande bara fint med oss i Kambodja.  I sondags var det ju Lucia och sjalvklart ville vi fira det aven om vi inte befinner oss i Sverige. Ett gang svenska killar hade ordnat med vitt tyg och klippt till drakter. Vi tande ljus och var ungefar 20 st personer som gick runt och sjong i byn och langst stranden. Det maste sett roligt ut, haha.

Igar akte jag, Andrea och Karin med pa en partybat. Vi akte runt lite och sedan var vi pa en underbar o dar vi grillade och sa, mysigt! Nar vi kom tillbaka motte vi upp Hanna och tva killar fran vart Guesthouse och at middag med dom innan vi gick ut och partade lite. Avslutade dagen med ett nattdopp, skont :)

Idag var var sista dag i Sihanoukville, for imorgonbitti tar vi bussen till huvudstaden Phnom Penh for att kolla pa Killing Fields. Pa torsdag eftermiddag flyger vi till Bangkok for att sedan flyga till Koh Samui pa fredag :)

Nu har jag precis blivit masserad och snart ska vi ut och ata. Vi har hittat en riktigt bra svenskagd restaurang dar man sitter precis vid vattnet. Underbart!

Ar det sno dar hemma an?

KRAM


Kommentarer
Postat av: Astrid

Jaa det är fult av snö :)) <3

2009-12-17 @ 21:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0