Onsdag.

Dagarna går rätt fort ändå! I måndags gjorde jag och Cosmo ingenting verkligen. Det spöregnade så vi gick och handlade och sen tittade vi på "Lilla Sjöjungfrun", nu blir väl Emma glad, gillar inte du den ;)? Igår (tisdag) hade vi playdate hos oss med Anna och hennes lilla Tara. Barnen lekte bra tillsammans, bilder kommer =) Men det var ovanligt för mig att se Cosmo leka med någon som var yngre, hans andra kompisar är äldre, och därför tycker jag han var lite bossig mot Tara. Förutom det gick det superbra iaf, och barnen var glada när dom fick pizza och chokladmousse till middag! Idag ska jag och Cosmo på födelsedagskalas hos hans kompis Arthur! Blir nog trevligt även om jag hellre hade sluppit hänga med alla mammor som säkert kommer vara där. Haha :P Alla mammor och "lilla" jag.

Håller på och tvättar för fullt också. På grund av renoveringen av köket har tvättmaskinen varit unplugged (svenskt ord för det? inte isatt?) i några dagar. Låg nästan back på kläder alltså. Ska damsuga lite i mitt rum imorgon också, så det är nice när jag kommer tillbaka till London. Shit jag kan inte fatta att om två dagar så ska jag träffa Daniel igen! Och min familj. Lillasyster liksom! Ska passa på att spendera tid med alla vänner också, saknar Emma, Mimmi, Linda, Anna mest. Fast jag måste verkligen säga att jag inte saknar Sverige. Skulle hellre ta hit alla, men det går inte nu när vi renoverar kök och toalett.

Ikväll vet jag inte ännu vad som händer. Filmkväll i Svenska kyrkan, men tror inte att jag hinner faktiskt. Kan bli middag också. Måste säga hejdå ordentligt till Mathilda, som ska till New York, man är måttligt avundsjuk. Och jag och Hanna som ska hem till Sverige också.


Kommentarer
Postat av: Emma

SNYGG väska din kompis har (Andrea?!) :)

Gud, riktigt nice!

2009-02-11 @ 14:19:47
URL: http://baraemmaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0