Another weekend in fabolous London

Söndag kväll igen då. Jävlar vad helgerna går fort. Den här helgen har jag sussat hos Andrea eftersom hennes familj var i sommarhuset. I fredags på dagen gick vi i Hyde Park, Andrea, Mat, Rebecka och jag. På kvällen gick jag och Andrea hem till henne för att käka billig middag, pasta. Sen kom Hanna och efter ett tag även Mat, mycket trevligt :) Kvällen bjöd desvärre inte på någon busringning HAHA.

På lördagen möttes vi upp vid Hamstead Heath vid 12, mycket fint och mysigt ställe :) Vi hade picnic på en kulle, kunde ha varit romantiskt ;) Man såg typ "hela" London. Sedan gick vi vilse i en djungel, men eftersom jag sitter här och skriver förstår ni att vi hittade hem. Efter det åkte vi till Portobello Road, ÄLSKAR den marknaden, man hittar alltid massa snyggt. Vi åt underbara pannkakor innan vi begav oss hemåt. Taccos blev det till kvällsmat :) Sedan lite föris innan vi gick ut på "The Soho Bar", och betalade 15 pund. MEN, visade det sig flera timmar senare, när vi var på väg hem; vi var på fel "The Soho Bar", fan haha. Kvällen var galen och något man kommer minnas.

Idag bakissoftade vi på ett fik´och strosade runt i High Street Kensington. Drack en mumsig smoothie. Ikväll har jag ätit kyckling med familjen och Sashas bror :)


Bye!

Kommentarer
Postat av: Matilda

En kväll vi kommer minnas länge ;D Hihi! Kramar från Mat

2009-03-01 @ 23:05:08
URL: http://missnyholm.blogg.se/
Postat av: Majbritt

Gud, jag kände knappt igen dig på bilden! haha jag bara hmm är det ingan eller inte :P

2009-03-02 @ 18:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0