Happy.

Det är torsdag kväll och that means week-end for Ingrid! Lovely! Dock ska jag jobba imorrnkväll vilket suger, men så är livet ibland :) Ska iaf ha en underbar helg resten av tiden, njuta till fyllo av ledighet. Synd bara att det är tråkväder, mulet och konstigt, sol ibland och regnstänk ibland. Kanske blir en dagsutflykt tills Windsor på lördag, vore nice :) Och sedan föris hos mig innan utgång :D

Idag har vi varit på playdate hos Bella and Arthur, (man säger det typ som att det sitter ihop haha). Gick bra, och jag fick öva min engelska lite extra eftersom deras nanny pratar så sjukt snabbt och riktig brittiska, haha. Ganska boring är det ändå för man måste komma på saker att prata om, typ om deras valp, vädret eller barnen, (alla alternativ är rätt ointressanta tycker jag, men bra att träna språket extra som sagt). Trevligt var det ändå idag :)

Åå jag har hittat ett par skitsnygga skor, svarta gladiator som jag bara MÅSTE ha. Nu ska jag snåla så har jag kanskeee råd med dem snart. Hatar att vara så fattig. Hade det varit för ett år sedan hade jag köpt dem direkt (300 kr), men här måste man snåla och spara som aldrig förr, hatar det.

Nu ska jag snart sticka iväg för kvällspromenad med Matilda :) Åå vad jag älskar London och mina vänner förresten! Tjoflöjt bye bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0